SHARE NOW Gift cards kopen

Of het nu voor een cadeau of voor persoonlijk gebruik is, SHARE NOW tegoed kan vanaf nu worden gekocht via digitale vouchercodes.

SHARE NOW

In plaats van een auto kopen of leasen, kun je met SHARE NOW een auto huren voor een bepaald moment waarop jij een auto nodig hebt. Superhandig als je zelf niet vaak een auto gebruikt en dus niet aan de vaste kosten van een eigen auto vast wil zitten. Of je nu een kort ritje van een paar minuten maakt om even snel iets op te halen, of een weekendje weg gaat met de auto, bij SHARE NOW staat er altijd een auto voor jou klaar. Is dit waar jij naar op zoek bent? Dan is onze opwaardeerkaart voor SHARE NOW waar jij blij van wordt! De SHARE NOW kaart is ook een origineel cadeau om te geven, bijvoorbeeld aan die ene vriend of vriendin die geen eigen auto heeft, maar wel vaak op zoek is naar iemand om een auto van te lenen.

Snel en gemakkelijk een auto huren via de SHARE NOW app

SHARE NOW heeft een app, waarin jij auto’s kan huren wanneer je maar wil. De auto’s van SHARE NOW staan niet bij een verhuurbedrijf of op een vast locatie, maar staan gewoon in parkeervakken geparkeerd langs de straat. Je kunt de auto’s van SHARE NOW op twee verschillende manieren huren:

 • Een auto die in jouw buurt staat opzoeken en deze auto direct huren: vooral handig als je last-minute besluit ergens heen te gaan waar je een auto voor nodig hebt.
 • Een auto van tevoren reserveren: weet je al dat je op een bepaalde datum een auto nodig hebt? Dan kun je ook alvast een auto reserveren voor een vaste datum. Deze gereserveerde auto kan dan, als je dat wil, zelfs bij jou thuis afgeleverd worden.

Voor welke manier van auto huren via SHARE NOW je ook kiest, je bent er altijd zeker van dat je in goed onderhouden auto’s die volledig verzekerd zijn, de weg op gaat. SHARE NOW hanteert een all-in prijs per minuut voor het huren van de auto’s. Je komt dus niet achteraf voor verrassingen te staan, maar weet van tevoren precies waar je aan toe bent.

Al onze kaarten zijn ook beschikbaar in de app! Download de app en koop je kaart.

SHARE NOW voucher kopen bij Opwaarderen.nl

Op opwaarderen.nl kun je een voucher met tegoed voor de SHARE NOW app kopen. De vouchers zijn super eenvoudig meteen online te bestellen:

 1. Kies het tegoed dat je wil kopen (de SHARE NOW vouchers zijn verkrijgbaar vanaf een bedrag van € 15,-, maar ook hogere bedragen zoals € 100,- zijn verkrijgbaar)
 2. Plaats de tegoedbon met het gewenste bedrag in je winkelmandje
 3. Reken jouw voucher af: dit kan via iDEAL, maar ook met Paysafe, PayPal of per bankoverschrijving
 4. Je ontvangt de code van jouw SHARE NOW voucher direct in je inbox

SHARE NOW voucher verzilveren

Nadat je de SHARE NOW voucher hebt gekocht, is jouw vouchercode maar liefst drie jaar geldig. De code die je in je inbox ontvangt, kun je invoeren in de SHARE NOW app, maak hiervoor eerst een account aan. Het tegoed wordt vervolgens op jouw SHARE NOW account gezet en je bent ready to go!

 

Meer over SHARE NOW

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Cadeaukaarten zijn inwisselbaar via de SHARE NOW App. Klanten kunnen het tegoed toevoegen aan hun betaalprofiel:

 • Cadeaukaarten zijn drie jaar geldig.
 • Code moet worden ingevoerd in de app voordat de rit begint.
 • Cadeaukaarten kunnen niet worden gecombineerd met andere promotiecodes.
 • Cadeaukaarten kunnen slechts één keer worden ingewisseld.
 • Een contante betaling van het bedrag is niet mogelijk.
 • Het doorverkopen of publiceren van codes is verboden.