Playstation Network (PSN) Card

In een paar simpele stappen koop je bij Opwaarderen.nl je PSN Card. Met deze PSN Card kan je van alles aanschaffen voor je Playstation 3 (PS3), Playstation 4 (PS4), PSP of PS Vita.

  •  
  •  
  •  
  • Playstation Network (PSN) Card

Inwissel van PSN Card

Je hebt al een account bij PSN? Dan hoef je alleen nog maar de volgende stappen uit te voeren om je card in te wisselen:

  1. Ga naar de Playstation Store op je PS3, PS4, PSP of PS Vita.
  2. Ga vervolgens naar het kopje ‘Codes inlossen’ op je scherm.
  3. Volg nu de instructies op het scherm op en vul de gegevens van je PlayStation Network Card in.

Als je nog geen account hebt bij Playstation? Dan kun je die aanmaken in de Playstation Store en dan voer je de bovenstaande stappen als nog uit.

PSN entertainment

Je hebt genoeg mogelijkheden om je PSN tegoed te gebruiken in de PSN store. Koop de nieuwste games, luister naar de leukste muziek, bekijk de beste films, series en honderden Tv-programma’s op je Playstation. Services zoals Netflix, Spotify, Youtube en uitzending gemist staan voor je klaar!Gebruik je PSN tegoed om Playstation Plus abonnement aan te schaffen. Hiermee kan je voor een bepaalde periode online spelen met je vrienden. Tevens krijg je leuke kortingen op een aantal games, films en series. Via de PSN store zijn alle producten gemakkelijk af te rekenen. Open de PSN store met je laptop, PS Vita of via de Playstation app op je mobiele telefoon. Koop nu je PSN code bij Opwaarderen.nl en haal het optimale uit je Playstation.

*Deze kaart is geldig tot 1 jaar na aankoopdatum!
Deze code is te gebruiken in: Nederland.

Super Mario Run voor Android beschikbaar!
  • Klantenwaardering: 8,7
  • Snel opwaarderen met de app
  • Altijd iets extra's bij je bestelling
Opwaarderen.nl - Onderdeel van Alphacomm Digital Commerce - Copyright © 2000-2017