header-logo

Playstation Plus kopen

Bestel je PlayStation Plus bij Opwaarderen. Vul je digitale portemonnee met één van de bedragen hieronder en koop een PS Plus abonnement voor 1, 3 of 12 maanden. Activeer de code en speel online met je vrienden!

* Momenteel is Playstation alle PSN abonnementen aan het vernieuwen, je kunt deze abonnementen nu alleen nog activeren met credits op de Playstation kaart.

 

Waarvoor kan ik mijn PlayStation Plus abonnement gebruiken?

Met een PlayStation Plus abonnement kunnen de mogelijkheden van jouw PSN-account worden uitgebreid. Op deze manier kun je het maximale uit je PlayStation systeem halen. Wanneer je besluit een PlayStation Plus abonnement te kopen, kun je online spelen tegen vrienden, maar ook tegen onbekenden. Bovendien krijg je kortingen in de Playstation Store, waardoor je tegen een veel lagere prijs de nieuwste games kunt kopen.

Ook ontvang je iedere maand PS5 games die je mag downloaden en kan houden zolang je een abonnement hebt. De kortingen in de Playstation Plus Store zijn exclusief voor leden en je geniet ook nog eens van 10 GB online opslag, plus exclusieve toegang tot proefversies en demo’s. Wanneer je besluit PS Plus te kopen, ontvang je voor een klein bedrag al deze extra’s!

Voordelen Playstation Plus

Zolang je PlayStation Plus-abonnee bent, kun je geselecteerde voordelen delen op één PlayStation 5 console waarop Console delen en offline spelen is ingeschakeld, en één PlayStation 4-console die als je primaire PS4-console of PS5-console is geactiveerd.

Playstation Plus voordelen die je met een andere gebruiker kunt delen:

 • Multiplayer Online
 • Iedere maand gratis Playstation games
 • Gedownloade games die je met Playstation Plus korting hebt aangeschaft
 • Maandelijkse PS Plus games die je hebt gedownload

Playstation Plus voordelen die je niet met andere gebruikers kunt delen:

 • Online opslag
 • Iedere maand games op de account van een ander inwisselen
 • Patches automatisch downloaden
 • Sneller toegang tot proefversies van Playstation Plus games
 • Exclusieve kortingen voor je Playstation 4 Plus of Playstation 5 Plus

PS Plus games

PS Plus games zijn er een vele soorten. We noemen er hier een paar voor je op die je met die Playstation abonnement kunt spelen.

 • Maneater (PS5)
 • Shadow of the Tomb Raider (Playstation 4)
 • GreedFall (PS4)
 • Control: Ultimate edition (PS5 en PS4)
 • Concrete Genie (PS4 en PS VR)
 • Destruction AllStars (Playstation 5)
 • Call of Duty: Black Ops 4 (PS4)
 • Tennis World tour 2 (PS4)
 • Operation: Tango (PS5)
 • Star Wars: Squadrons (PS4 en PS VR)
 • Battlefield V (PS4)
 • En nog veel meer…..

Playstation Plus kaart

Met de Playstation Plus kaart heb je een abonnement die de mogelijkheden van je huidige gratis account voor het Playstation Network uitbreidt. Hiermee haal je alles uit jouw Playstation systeem. De Playstation Plus kaart is in alle landen met toegang tot de Playstation Store beschikbaar.

Waar PS Plus kaart kopen?

Je kunt een PS plus kaart kopen bij Opwaarderen.nl. Je hoeft er niet meer de deur voor uit te gaan. Bestel je PS Plus code online en krijg de code direct in je mail. Je kunt meteen starten met spelen

Wat voor een account heb ik nodig voor het gebruiken van mijn PlayStation Plus-kaart?

Om gebruik te kunnen maken van de voordelen van PlayStation Plus, heb je een account nodig op het PlayStation Netwerk, oftewel een PSN-account. Met een PSN-ID maak je deel uit van een heel sociaal netwerk van enthousiaste gamers met wie je van alles kunt delen. Je kunt zelfs blogs lezen of deelnemen aan de verschillende PlayStation-activiteiten. Blijf online met je vrienden om deel te nemen aan verschillende competities en wees ervan verzekerd dat je niets mist van het online gamen. Met alerts die je zelf in kunt stellen via de app weet je precies wat er online gebeurt en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Hoe kan ik mijn PlayStation Plus kaart inwisselen?

Wil je een PlayStation Plus kaart kopen zonder hiervoor de deur uit te hoeven gaan? Dan ben je bij Opwaarderen.nl aan het juiste adres. Op onze website koop je snel en eenvoudig een Playstation Plus code die je vervolgens binnen enkele minuten in je mailbox zult aantreffen.

Op de PlayStation 4 en PlayStation 5 kun je de code als volgt inwisselen:

 1. Kies je account of log in;
 2. Zoek in het menu naar ‘Functies’;
 3. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Playstation Network’ >’Account Informatie’ > ‘Portemonnee’ > ‘Geld toevoegen’;
 4. Klik op ‘Code inlossen’, voer de code van Opwaarderen.nl in en klik op ‘doorgaan.

Op andere PlayStation apparaten kun je meteen in het menu zoeken naar ‘Code inlossen’. Kom je er toch niet helemaal uit? Geen probleem. Neem contact op met de klantenservice en we helpen je graag verder zodat je zo snel mogelijk kunt gaan genieten van jouw PlayStation Plus-kaart!

Hoelang is mijn PS Plus abonnement geldig?

De Playstation kaart moet binnen 12 maanden worden toegevoegd. De geldigheid van het PS Plus-abonnement kun je zelf kiezen, namelijk 3 maanden of maar liefst een heel jaar lang. Je bepaalt dus zelf hoe lang je geniet van de voordelen van een PlayStation Plus-abonnement.

Op welke apparaten kan ik mijn PlayStation Plus-kaart gebruiken?

Wanneer je PlayStation Plus gaat kopen, moet je je beseffen dat je het meest uit dit abonnement kunt halen op de PlayStation 4 en Playstation 5. Per maart 2019 geeft PlayStation namelijk geen gratis games meer voor de PlayStation 3 of PlayStation Vita bij deze abonnementsvorm. Helaas hebben wij daar geen invloed op, maar we helpen je daarom wel graag om het maximale uit de Playstation 4 en 5 te halen. Nóg meer reden om over te stappen op de nieuwe variant!

Playstation Plus kopen

Wil jij tegoed voor Playstation Plus kopen zonder op pad te moeten gaan? Koop gemakkelijk een code via Opwaarderen.nl en los deze in via je Playstation-account. Na succesvolle aankoop ontvang je de code per mail en volg je de instructies. Je bepaalt zelf hoelang je online wilt spelen. Kies voor 3 maanden of een heel jaar! Playstation Plus kopen was nog nooit zo eenvoudig.

PlayStation Plus voor 1 maand, 3 maanden of 12 maanden?

Met Playstation Plus 1 maand, 3 maanden of 12 maanden speel je online PS Plus games tegen vrienden, maar ook tegen onbekenden. Bovendien krijg je kortingen in de Playstation Store waardoor je tegen een veel lagere prijs de nieuwste games kunt kopen! Ook ontvang je iedere maand gratis twee PS4 games die je mag downloaden en kan houden zolang je een abonnement hebt. Kortingen in de Playstation Plus Store zijn exclusief voor leden. Om kennis te maken met het nieuwe abonnement kun je ervoor kiezen de PlayStation Plus eerst voor 3 maanden af te sluiten. Zo kun je alles uitproberen en weet je precies of het iets is voor jou. Om nooit meer unieke aanbiedingen te missen kun je daarna de PlayStation Plus voor 12 maanden afsluiten. Een heel jaar vol met gameplezier!

PlayStation Plus kopen voor maximaal gameplezier

Met Playstation Plus haal jij het maximale uit je Playstation games. Zodra je het tegoed hebt ingelost is het onbeperkt geldig! Dat betekent dat je zelf beslist waar en wanneer jij je geld uitgeeft. Speel online in vechtgames, sport- en racegames, competitieve shooters, teamspellen, gezamenlijke missies en PS VR-multiplayers. Wil jij meer weten over Playstation Plus? Neem deel in verschillende discussies in de PSN-community! Duizenden spelers discussiëren over verschillende onderwerpen.

Binnen enkele stappen heb jij PlayStation tegoed gekocht. Het is heel eenvoudig. Klik het gewenste bedrag aan en volg de stappen. Na enkele seconden ontvang jij de code op het beeldscherm en krijg je een bevestigingsmail. Go for it!

 

Meer over Playstation

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Playstation Gamecard inlossen

Volg de onderstaande stappen om je PSN gamecard in te wisselen:

 1. Maak je eigen Sony Entertainment Network account aan op eu.playstation.com/registration of meld je aan bij een bestaand account.
 2. Ga naar de PlayStation®Store of onze online winkel.
 3. Selecteer de optie “Codes inlossen” (tik voor PS Vita eerst op het optiepictogram onder in het scherm).
 4. Voer de twaalfcijferige vouchercode in en selecteer “Doorgaan”.
 5. Volg de instructies op het scherm om de vouchercode in te lossen.

 

N.B.
Deze voucher met code is uitgegeven door Sony Network Entertainment Europe Limited.
Vervalt 12 maanden na aankoopdatum.
Ga voor de volledige voorwaarden naar https://www.playstation.com/nl-nl/legal/website-terms-of-use/

Selecteer het gewenste Playstation tegoed en klik “Als cadeau bestellen”. Op de volgende pagina vul je vervolgens het bericht in dat je op je cadeaukaart wilt zetten en kies je de passende achtergrond voor jouw cadeaukaart. Let op: de tekst kan maximaal 12 regels en 250 karakters lang zijn. Het getoonde voorbeeld kan er slechter uitzien dan de PDF die uiteindelijk wordt gemaakt.


Categorieën

Populair

Internationaal

België

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online bij Opwaarderen.nl. Profiteer daarnaast ook van de vele acties van providers.

Volg Opwaarderen

Onze betaalmethodes