Ortel

Ortel 20 euro Mobile prepaid beltegoed

€ 5,00
€ 10,00
€ 20,00

1

Direct geleverd

Het Ortel 20 euro beltegoed is jouw sleutel tot zorgeloos bellen, sms'en en surfen. Of je nu een fervent beller bent of constant online, dit beltegoed is de ideale manier om te genieten van Ortel's uitstekende tarieven en services. Grijp de kans om in contact te blijven met je dierbaren of op de hoogte te blijven van het laatste nieuws zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge rekeningen. Ontdek de wereld van Ortel en ervaar een naadloze mobiele ervaring met het Ortel 20 euro beltegoed.

Waarom Ortel beltegoed?:  

  • Voordelig: Ortel's tarieven zijn concurrerend en transparant. Met 20 euro beltegoed heb je voldoende saldo om te bellen, sms'en en online te zijn.
  • Veelzijdig: Het beltegoed kan worden gebruikt voor zowel binnenlandse als internationale gesprekken, sms'en, evenals data, waardoor het ideaal is voor zowel lokale als internationale gebruikers.
  • Geen verborgen kosten: Geen verborgen kosten of verrassingen. Met Ortel prepaid betaal je alleen voor wat je gebruikt.
  • Eenvoudig te gebruiken: Het Ortel beltegoed kan snel en gemakkelijk worden geactiveerd en gebruikt, zodat je binnen enkele momenten weer online bent.

Compatibiliteit

Het Ortel 20 euro beltegoed is compatibel met elke mobiele telefoon die een simkaart ondersteunt. Het maakt niet uit of je een Android, iPhone of een ander apparaat gebruikt - Ortel's beltegoed werkt vlekkeloos op alle apparaten. Neem de controle over je mobiele ervaring in eigen handen en schakel vandaag nog over naar Ortel 20 euro beltegoed!

Ortel beltegoed opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je Ortel beltegoed op te waarderen:
 

  1. Bel gratis met je mobiele telefoon naar 1244
  2. Volg de stappen in het gesproken menu en kies voor optie 9.
  3. Voer de opwaardeercode in.

Je Ortel beltegoed is opgewaardeerd!

Let op. Voor opwaarderen in het buitenland bel je naar +316 1200 1244

Na elke opwaardering is je Ortel Mobile beltegoed 6 maanden geldig. Je dient ook minstens 1x per 6 maanden je beltegoed te verhogen d.m.v. een opwaardering om de Ortel Mobile simkaart actief te houden. Wanneer je langer dan 6 maanden geen opwaadering hebt gedaan komt de kaart te vervallen. Je hebt in dit geval nog 1 maand om een opwaardering te doen op de Ortel Mobile simkaart waarna deze nog gedeblokkeerd zal worden.