Ortel 20 euro Mobile prepaid beltegoed

Ben je op zoek naar een handige manier om te bellen en in contact te blijven met je geliefden? Ortel Mobile biedt een onverslaanbaar beltegoed van 20 euro dat je genoeg minuten geeft om te bellen, sms'en en meer. Het beltegoed is eenvoudig te gebruiken, laad het gewoon online of in de winkel op en geniet meteen van geweldige verbindingen.

Met Ortel Mobile's 20 euro beltegoed kun je altijd en overal genieten van betrouwbare toegang tot het netwerk. Met onbeperkt inkomende gesprekken en roaming in heel Europa, biedt het 20 euro beltegoed uitstekende waarde en gemak. Je kunt ook profiteren van de exclusieve kortingen op data-abonnementen en andere diensten wanneer je het 20 euro beltegoed gebruikt. Bovendien bieden wij verschillende betalingsmogelijkheden, zodat je de optie kunt kiezen die het beste bij je past.

Bij Ortel Mobile zijn ze toegewijd aan het leveren van de beste waarde en kwaliteit. Ons 20 euro beltegoed zal je helpen verbonden te blijven zonder failliet te gaan. Geniet van onverslaanbare bel- en sms-tarieven zonder verborgen kosten of contracten. Laad jouw rekening op en maak je klaar om te bellen! Begin vandaag nog en profiteer van ons beltegoed van 20 euro. Meld je nu aan voor een betrouwbare verbinding die je niet in de steek laat. Met Ortel Mobile's 20 euro beltegoed is in contact blijven makkelijker dan ooit! Nu eenvoudig Ortel Mobile opwaarderen.

Ortel beltegoed opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je Ortel beltegoed op te waarderen:
 

  1. Bel gratis met je mobiele telefoon naar 1244
  2. Volg de stappen in het gesproken menu en kies voor optie 9.
  3. Voer de opwaardeercode in.

Je Ortel beltegoed is opgewaardeerd!

Let op. Voor opwaarderen in het buitenland bel je naar +316 1200 1244

Na elke opwaardering is je Ortel Mobile beltegoed 6 maanden geldig. Je dient ook minstens 1x per 6 maanden je beltegoed te verhogen d.m.v. een opwaardering om de Ortel Mobile simkaart actief te houden. Wanneer je langer dan 6 maanden geen opwaadering hebt gedaan komt de kaart te vervallen. Je hebt in dit geval nog 1 maand om een opwaardering te doen op de Ortel Mobile simkaart waarna deze nog gedeblokkeerd zal worden.

Wij staan voor je klaar!

Wij zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 - 17:00. Ook in het weekend!

Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Gebruik ons contact formulier. Lees ook onze Veelgestelde vragen!

Altijd en overal opwaarderen!