Lycamobile beltegoed opwaarderen

Makkelijk en snel Lycamobile opwaarderen? Dat kan bij Opwaarderen.nl! Je krijgt de beltegoedcode gelijk na aankoop op het scherm te zien, en per email toegestuurd. Kies uit de verschillende Lycamobile Bundels van internationaal tot nationaal, maar ook data en chat bundels zijn verkrijgbaar! Bestel snel de bundel die het beste bij past hieronder.

Lycamobile Beltegoed (code)

Lycamobile Internet

Lycamobile Holland

Lycamobile All-in

Lycachat

Direct extra Lycamobile tegoed voor meer minuten!

De Prepaid opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze opwaardeercode kan je gemakkelijk extra minuten beschikbaar maken op jouw smartphone.

Direct extra Lycamobile tegoed voor meer data!

De Databundel opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze opwaardeercode kan je gemakkelijk extra data beschikbaar maken op jouw smartphone.

Direct een nieuwe Lycamobile Holland bundel!

De Holland bundel opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze bundel kan je voordelig en onbeperkt* bellen binnen Nederland met 4G data.

Direct een nieuwe Lycamobile All-in-1 bundel!

De All-in-One bundel opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze bundel kan je nationaal en internationaal bellen.

Direct extra Lycachat app tegoed!

Beëindigde productlijn 

De Lycachat opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze opwaardeercode kan je gemakkelijk extra Lycachat tegoed beschikbaar maken op jouw smartphone.

 

Doe mee aan deze actie en verdubbel je Lycamobile beltegoed. Dat betekent langer bellen met je familie en vrienden!

• Lycamobile €10, wordt €20
• Lycamobile €20, wordt €40

Deze actie geldt alleen voor klanten met een standaard tariefplan. Er is nog geen einddatum van deze actie bekendgemaakt.

Het extra beltegoed zal automatisch toegevoegd worden aan je beltegoed en is tevens direct beschikbaar zijn. Deze extra beltegoed actie kan niet tegelijkertijd gebruikt worden met andere Lycamobile acties en dient alleen gebruikt te worden binnen Nederland. Wij wijzen je erop dat het extra beltegoed niet gebruikt kan worden tijdens roaming. Dus kosten naar aanleiding van roaming zullen van je basis beltegoed afgehaald worden. De gratis beltegoed actie kan niet worden omgewisseld of ingeruild voor geld en kan alleen gebruikt worden door het nummer welke het aan toegewezen is. Lycamobile behoudt zich het recht om ten alle tijden deze actie te kunnen verbeteren, wijzigen of annuleren.

DATA M: Nu 1GB + 2GB Bonus Data = 3GB totaal - SMS BONUSM naar 3535 na activatie.
DATA L: Nu 7GB + 3GB Bonus Data = 10GB totaal - SMS BONUSL naar 3535 na activatie.
DATA XL: Nu 7GB + 3GB Bonus Data = 10GB totaal - SMS BONUSXL naar 3535 na activatie.

 

 • Bundel: Voorwaarden

Lycamobile Data Bundels zijn geldig voor 30 dagen vanaf de dag van aankoop. Lycamobile behoudt het recht te allen tijde de aanbieding of deze voorwaarden aan te passen of te vervangen of de aanbieding in te trekken

 • Onbeperkt* = Fair usage policy Lycamobile

*Onbeperkt nationaal bellen en sms’en is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 3000 minuten en 3000 sms’jes per 30 dagen.
**Onbeperkt bellen en sms’en van Lycamobile naar Lycamobile in Nederland is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 5000 minuten en 5000 sms’jes per 30 dagen.

Bestaande klanten ontvangen 35GB Data voor €30. Voor klanten die nog geen gebruik maken van het Saver tariefplan geldt de Standaardprijs van €60.

Bij aanschaf van de Holland Bundel Super krijg je in totaal 35GB aan nationale data, daarvan kun je 33.50GB gebruiken tijdens roamen in de EU. Als je roaming data is verbruikt, wordt er 0,0035cent/MB in rekening gebracht totdat het nationale data tegoed van 35GB is bereikt. Als ook je nationale data van 35GB is verbruikt, worden onze standaard tarieven in rekening gebracht.

Onze roamingdiensten zijn bedoeld voor klanten die de EU-landen bezoeken voor kortdurende reizen, zoals een vakantie of een korte reis.
Houd er rekening mee dat een nieuwe Lycamobile simkaart in Nederland moet worden geactiveerd om gebruik te kunnen maken van je bundel, promotie en/of beltegoed aankoop.

 • Onbeperkt* = Fair usage policy Lycamobile

Onbeperkt bellen is onderhevig aan een fair usage policy van 1000 minuten naar de geselecteerde bestemmingen.
Onbeperkt bellen en sms’en van Lycamobile naar Lycamobile in Nederland is onderhevig aan een fair usage policy van 5000 minuten en 5000 sms’jes.

 • Lycamobile Unlimited = Lycamobile Alles-in-1 Bundel L

De Lycamobile Unlimited bundel wordt niet langer verkocht bij Opwaarderen.nl. De naam van deze bundel is veranderd in Lycamobile Alles-in-1 Bundel

Meer informatie over Lycamobile Alles-in-1 Bundel L?

 

 

Verdubbel je beltegoed

Doe mee aan deze actie en verdubbel je Lycamobile beltegoed. Dat betekent langer bellen met je familie en vrienden!

 • Lycamobile €10, wordt €20
 • Lycamobile €20, wordt €40

Deze actie geldt alleen voor klanten met een standaard tariefplan. Er is nog geen einddatum van deze actie bekendgemaakt.

 

Lycamobile Opwaarderen: welke bundel moet ik kiezen?

Dankzij de vele keus binnen alle bundels van Lycamobile ben je er bijna van verzekerd dat je er een vindt die bij je past. Om het jou iets gemakkelijker te maken hebben wij de voordelen van de verschillende soorten bundels op een rijtje.

Lycamobile Holland Bundels

Deze bundels leggen de nadruk op nationale bellen. Je mag onbeperkt* bellen en SMS’en binnen Nederland en je krijgt toegang tot supersnel 4G internet. Dit alles in 1 bundel: dat is ideaal als je veel met je vrienden belt. Deze bundels zij 30 dagen geldig en bestaan in de volgende variaties: Holland Bundel XS, Holland Bundel S, Holland Bundel M, Holland Bundel L, Holland Mega Bundel, Holland Super Bundel en de Holland Giga Bundel. Wil je weten wat de bundels precies inhouden? Lees dan hier meer.

Lycamobile Alles in 1 Bundels

De Alles In 1 bundels van Lycamobile zijn uitermate geschikt voor de internationale beller. Alle bundels beschikken over belminuten naar 45 landen, en de meeste ook nog over SMS naar dezelfde 45 landen! Als je kiest voor de Alles in 1 bundel M, L of XL krijg je ook nog toegang tot supersnel 4G internet. Ook deze bundels zijn 30 dagen geldig, en beschikbaar in verschillende maten.

Hoe kan ik Lycamobile opwaarderen?

Na het kopen van je Lycamobile beltegoed moet je nog enkele stappen volgen om je beltegoed op te waarderen op je simkaart.

Opwaarderen via belmenu

 • Bel naar 1244 en kies in het opwaardeermenu van Lycamobile voor "Opwaarderen beltegoedkaart" of "Beltegoedbon". Vul hierna de opwaardeercode in die je van ons hebt ontvangen en sluit daarna af.

Opwaarderen via snelkeuze

 • Via een snelkeuze optie kan je je Lycamobile beltegoed nog sneller opwaarderen. Vul hiervoor de volgende toetsen in op je telefoon: *101*(opwaardeercode)# en druk op de beltoets. Hierna zal je beltegoed direct zijn opgewaardeerd op je simkaart.

Lees alle Lycamobile instructies

Hoe kan ik mijn Lycamobile beltegoedsaldo controleren?

Lycamobile opwaarderen is gelukt; maar hoe check je het beltegoedsaldo eigenlijk? Je kan op een makkelijke manier altijd je beltegoedsaldo controleren bij Lycamobile.

Lyca beltegoed controleren vanuit Nederland:

 • Toets *101# of (94#) in en druk op de beltoets. Je beltegoedsaldo verschijnt op je display.
 • Bel 1244 of (95#) en volg de instructies.

Lyca beltegoed controleren vanuit het buitenland:

Wat is de geldigheidsduur van mijn Lycamobile Bundel?

Alle bundels van Lycamobile zijn 30 dagen geldig nadat je ze hebt geactiveerd. De code zelf blijft ongeveer een jaar geldig, maar je moet je simkaart wel minimaal elke 3 maanden gebruiken. Anders wordt je kaart bevroren.

Wat is de geldigheidsduur van mijn Lycamobile beltegoed?

Na iedere opwaardering van je Lycamobile beltegoed is je saldo geldig voor maximaal 6 maanden. Belangrijk hierbij is dat je je simkaart binnen deze periode actief gebruikt, anders zal je simkaart inclusief je Lycamobile beltegoed worden bevroren. Als de simkaart is bevroren heb je nog 3 maanden om je simkaart op te waarderen en word je beltegoed ook weer gereactiveerd. Bij het niet opwaarderen van je Lycamobile beltegoed binnen deze periode zal je simkaart definitief worden geblokkeerd en vervalt je beltegoed. Je Lycamobile telefoonnummer vervalt dan ook.

Service & vragen

Opwaarderen.nl heeft een klantenservice die je graag helpt bij problemen, vragen of opmerkingen over het bestellen van je Lycamobile beltegoed.

Vragen over Lycamobile

Heb je al gekeken naar onze veelgestelde vragen? Daar staan de meest voorkomende vragen en de antwoorden daarop zodat jij snel weer kunt gaan bellen, SMS’en en genieten van supersnel 4G. Onze online klantenservice vind je hier.

 

Meer over Lycamobile

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Lycamobile opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je Lycamobile beltegoed/internet op te waarderen:

Optie 1:

 1. Bel gratis het servicenummer 1244 (of 92#)
 2. Volg de stappen in het gesproken menu
 3. Vul je opwaardeercode in

Optie 2:

 1. Toets *101*, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een # (hekje)
 2. Druk op de beltoets

Je Lycamobile beltegoed/internetbundel is opgewaardeerd! Let op: het is niet mogelijk om meerdere bundels tegelijk te activeren binnen 30 dagen.

 • Geldigheidsduur na aankoop

Na het kopen van je Lycamobile beltegoed via Opwaarderen.nl heb je zes maanden de tijd om deze te activeren.

 • Geldigheidsduur na activatie bij Lycamobile

Als je de Lycamobile opwaardeerinstructies hebt gevolgd is je beltegoed geactiveerd. Hierna is je beltegoed 6 maanden geldig indien je de simkaart niet actief gebruikt. Als je binnen de 6 maanden gewoon gebruik maakt van je simkaart zal je beltegoed onbeperkt geldig zijn.