2GB Gratis
Lycamobile Data Bundels

Lycamobile internet databundel M

1 GB internet + 2 GB Bonus

SMS BONUSM naar 3535 na activering

30 dagen

Meer
XS | € 5,00
M | € 10,00
L | € 20,00

1

Direct geleverd

Met de Lycamobile Databundel M krijg je de perfecte balans tussen betaalbaarheid en datacapaciteit. Deze databundel is ontworpen voor gebruikers die regelmatig online willen zijn, maar geen behoefte hebben aan grote hoeveelheden data. Of je nu je e-mails wilt bijhouden, social media wilt gebruiken of af en toe wilt videochatten, de Lycamobile Databundel M biedt je de ideale hoeveelheid data om verbonden te blijven.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • 1 GB internet + 2 GB Bonus: Met de Lycamobile Databundel M krijg je maar liefst 1 gigabyte &2 GB Bonus aan mobiele data. Dit stelt je in staat om zonder zorgen te surfen, streamen en communiceren, zelfs als je regelmatig online bent.
  • Betaalbaar en flexibel: Deze databundel biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt genoeg data om je online activiteiten te ondersteunen, zonder te veel te betalen voor data die je niet nodig hebt.
  • Geen contract of verplichtingen: Met de Lycamobile Databundel M hoef je geen langdurig databundelcontract af te sluiten. Je kunt de databundel kopen en gebruiken wanneer het jou uitkomt, zonder verdere verplichtingen.
  • Compatibiliteit: De Lycamobile Databundel M is compatibel met de meeste mobiele apparaten en kan worden gebruikt in combinatie met Lycamobile-prepaid SIM-kaarten.

Wie kan het het beste gebruiken?

  • Gebruikers die regelmatig online willen zijn, maar geen behoefte hebben aan een grote hoeveelheid data.
  • Personen die een goede prijs-kwaliteitverhouding zoeken voor hun mobiele datagebruik.
  • Iedereen die de flexibiliteit wil om online te zijn zonder zich zorgen te maken over hoge kosten of langlopende contracten.

Met de Lycamobile Databundel M hoef je je nooit meer zorgen te maken over het overschrijden van je datalimiet. Geniet van voldoende data om je online activiteiten te ondersteunen, zonder je budget te overschrijden. Blijf altijd verbonden en profiteer van de vrijheid om online te zijn wanneer je maar wilt, met de Lycamobile Databundel M!

Lycamobile opwaarderen met een beltegoedcode

1. Bel het gratis servicenummer 1244
2. Volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in

Een andere mogelijkheid om Lycamobile op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.

 

Lycamobile opwaarderen vanuit het buitenland

1. Bel naar +31684001244
2. Kies voor volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in sluit af met een #