3GB Gratis
Lycamobile Data Bundels

Lycamobile internet databundel L

7 GB internet + 3 GB Bonus

SMS BONUSM naar 3535 na activering

30 dagen

Meer
XS | € 5,00
M | € 10,00
L | € 20,00

1

Direct geleverd

De Lycamobile Databundel L is de ultieme keuze voor gebruikers die veel mobiele data nodig hebben en altijd online willen blijven. Met deze ruime databundel hoef je je geen zorgen te maken over datalimieten en kun je zorgeloos genieten van al je favoriete online activiteiten. Of je nu video's wilt streamen, online gamen of grote bestanden wilt downloaden, met de Lycamobile Databundel L ben je altijd verbonden met de digitale wereld.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • 7 GB internet + 3 GB Bonus: Met de Lycamobile Databundel L krijg je maar liefst 7 gigabyte aan mobiele data. Dit royale datavolume stelt je in staat om zonder beperkingen te internetten, streamen en communiceren, zelfs als je intensief gebruik maakt van mobiele data.
  • Onbeperkte mogelijkheden: Met deze databundel hoef je je geen zorgen te maken over het snel opraken van data. Je kunt vol vertrouwen online zijn en alles doen wat je wilt, zonder je datalimiet te overschrijden.
  • Flexibel en zonder contract: De Lycamobile Databundel L biedt je de vrijheid om te genieten van veel data zonder langdurige contracten of verplichtingen. Je kunt de databundel kopen en activeren wanneer het jou uitkomt.
  • Compatibiliteit: De Lycamobile Databundel L is geschikt voor de meeste mobiele apparaten en kan worden gebruikt in combinatie met Lycamobile-prepaid SIM-kaarten.

Wie kan het het beste gebruiken?

  • Gebruikers die veel mobiele data nodig hebben voor intensief gebruik van internet, streaming en gaming.
  • Personen die geen zorgen willen maken over datalimieten en onbeperkte mogelijkheden willen hebben om online te zijn.
  • Iedereen die de vrijheid en flexibiliteit wil om veel data te gebruiken zonder zich te binden aan een langlopend contract.

Met de Lycamobile Databundel L kun je zorgeloos genieten van al je digitale activiteiten, zonder je datalimiet in de gaten te hoeven houden. Blijf altijd verbonden met de wereld om je heen en profiteer van de onbeperkte mogelijkheden die de Lycamobile Databundel L te bieden heeft!

Lycamobile opwaarderen met een beltegoedcode

1. Bel het gratis servicenummer 1244
2. Volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in

Een andere mogelijkheid om Lycamobile op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.

 

Lycamobile opwaarderen vanuit het buitenland

1. Bel naar +31684001244
2. Kies voor volg de gesproken instructies
3. Vul je opwaardeercode in sluit af met een #