Lycamobile Holland Bundels

Lycamobile Holland Bundel S

Onbeperkt* nationale minuten en SMS’en

100 minuten naar Lyca Ukraine en Kyivstar

25 minuten naar andere netwerken in Oekraïne

10 GB + 5 GB bonus data bij vernieuwing+ EU Roaming

30 dagen

Meer
XS | € 10,00
S | € 15,00
M | € 20,00
XL | € 29,99
∞ | € 39,99

1

Geldig in Nederland
Direct geleverd

De Lycamobile Holland S bundel biedt de perfecte balans tussen betaalbaarheid en functionaliteit voor jouw mobiele behoeften in Nederland. Of je nu op zoek bent naar voldoende belminuten om te bellen naar binnen- en buitenland, een redelijke hoeveelheid sms'jes om contact te houden met vrienden, of wat data om op de hoogte te blijven van je favoriete apps, deze bundel heeft het allemaal. Met de Lycamobile Holland S bundel krijg je toegang tot essentiële mobiele diensten zonder je zorgen te maken over hoge kosten.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Veelzijdige belminuten: De Lycamobile Holland S bundel voorziet je van ruime belminuten, zodat je naar hartenlust kunt bellen naar binnen- en buitenland. Of het nu gaat om lokale gesprekken of internationale oproepen, je blijft altijd in contact met je dierbaren, waar ze zich ook bevinden.
  • Genoeg sms'jes: Met deze bundel krijg je voldoende sms'jes om berichten te sturen naar vrienden en familie, zowel nationaal als internationaal. Blijf in contact met je geliefden en deel belangrijke momenten met hen via sms.
  • Data inclusief: De Lycamobile Holland S bundel biedt ook data-inclusief, zodat je altijd verbonden kunt blijven met het internet. Surf op het web, bekijk je favoriete video's en deel je leven op sociale media, allemaal binnen handbereik.
  • Betaalbaar en gemakkelijk: Deze bundel biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is gemakkelijk op te waarderen wanneer je tegoed op begint te raken. Geen gedoe met contracten of langdurige verplichtingen.
  • Flexibiliteit: Pas je bundel aan op basis van jouw behoeften. Je kunt op elk moment opwaarderen en kiezen uit andere Lycamobile-bundels om precies te krijgen wat je nodig hebt.

Compatibiliteit

De Lycamobile Holland S bundel is beschikbaar voor alle Lycamobile-klanten in Nederland. Het werkt op alle gangbare mobiele telefoons en maakt gebruik van het betrouwbare Lycamobile-netwerk.

Kies voor de Lycamobile Holland S bundel en ervaar de vrijheid van prepaid bellen, sms'en en internetten. Geniet van alle essentiële functies die je nodig hebt voor een complete mobiele ervaring, zonder de hoge kosten van een langlopend contract. Stap vandaag nog over naar de Lycamobile Holland S bundel en ontdek hoe gemakkelijk en betaalbaar mobiel communiceren kan zijn!

Lycamobile op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.