Lycamobile Holland Bundels

Lycamobile Holland Bundel M

Onbeperkt* nationale minuten en SMS’en

100 minuten naar Lyca Ukraine en Kyivstar

25 minuten naar andere netwerken in Oekraïne

15 GB + 5 GB bonus data bij vernieuwing+ EU Roaming

30 dagen

Meer
XS | € 10,00
S | € 15,00
M | € 20,00
XL | € 29,99
∞ | € 39,99

1

Geldig in Nederland
Direct geleverd

De Lycamobile Holland M bundel is de ideale keuze voor wie meer wil dan de basis, maar nog steeds op zoek is naar betaalbare mobiliteit. Met deze bundel krijg je een ruime hoeveelheid belminuten, genoeg sms'jes om in contact te blijven met vrienden en familie, en voldoende data om je favoriete apps te gebruiken en het internet te verkennen. De Lycamobile Holland M bundel biedt je de vrijheid en flexibiliteit om je mobiele behoeften te vervullen zonder je zorgen te maken over hoge kosten.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Uitgebreide belminuten: Met de Lycamobile Holland M bundel heb je voldoende belminuten om ongestoord te bellen, zowel binnen Nederland als naar internationale nummers. Blijf verbonden met vrienden en familie over de hele wereld, zonder zorgen over hoge telefoonrekeningen.
  • Volop sms'jes: Deze bundel voorziet je van een royale hoeveelheid sms'jes om berichten te versturen naar geliefden in Nederland en in het buitenland. Houd contact met belangrijke mensen in je leven en deel speciale momenten via sms.
  • Voldoende data: Of je nu je sociale media wilt bijwerken, video's wilt streamen of belangrijke e-mails wilt checken, de Lycamobile Holland M bundel geeft je genoeg data om online te gaan en verbonden te blijven.
  • Flexibel en betaalbaar: Geniet van de vrijheid van prepaid bellen en internetten zonder de verplichtingen van een langdurig contract. Met de Lycamobile Holland M bundel heb je volledige controle over je uitgaven en kun je op elk moment opwaarderen.

Compatibiliteit

Deze bundel is beschikbaar voor alle Lycamobile-klanten in Nederland en werkt op de meeste mobiele telefoons. Het maakt gebruik van het betrouwbare Lycamobile-netwerk voor een stabiele en kwalitatieve mobiele ervaring.

Kies voor de Lycamobile Holland M bundel en ervaar de vrijheid en flexibiliteit van prepaid mobiele diensten. Met voldoende belminuten, sms'jes en data om aan je behoeften te voldoen, is deze bundel perfect voor mensen die meer willen zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Stap vandaag nog over naar de Lycamobile Holland M bundel en ontdek hoe je kunt genieten van een complete mobiele ervaring zonder compromissen!

Lycamobile op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.