Bonus
Lycamobile International Bundels

Lycamobile All in One L

Onbeperkt* minuten naar 45 landen

100 SMS naar 45 landen

20 GB internet

30 GB bonus data bij vernieuwing

30 dagen

Meer
S | € 15,00
M | € 20,00
L | € 30,00

1

Direct geleverd

Wil je op een voordelige manier in contact blijven met vrienden en familie, zowel nationaal als internationaal? Dan is het Lycamobile All in One L beltegoed de perfecte keuze! Met dit handige beltegoed kun je profiteren van belminuten, sms'jes en data, allemaal in één pakket. Met Lycamobile, een vertrouwde pay-as-you-go mobiele netwerk provider, ben je altijd verbonden, waar je ook bent.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

 1. All-in-One L bundel: Het Lycamobile All in One L beltegoed biedt een uitgebreide bundel met belminuten, sms'jes en data. Hiermee kun je zorgeloos bellen, sms'en en surfen, allemaal met één eenvoudige aankoop.

 2. Betaalbare internationale gesprekken: Lycamobile staat bekend om zijn betaalbare tarieven voor internationale gesprekken. Met dit beltegoed kun je voordelig contact houden met vrienden en familie in Europa, de Verenigde Staten en vele andere landen wereldwijd.

 3. Pay-as-you-go: Lycamobile werkt op basis van pay-as-you-go, wat betekent dat je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Er zijn geen contractuele verplichtingen en geen verrassende kosten achteraf.

 4. Data-abonnementen beschikbaar: Naast beltegoed biedt Lycamobile ook verschillende data-abonnementen aan. Hiermee kun je altijd online blijven en genieten van snel internet, waar je ook bent.

 5. Eenvoudig opwaarderen: Het opwaarderen van je Lycamobile beltegoed is eenvoudig en kan online, via de app of met een opwaardeercode.

 6. Betrouwbaar netwerk: Lycamobile maakt gebruik van een betrouwbaar netwerk, waardoor je altijd kunt rekenen op goede verbindingen en heldere gesprekken.

Compatibiliteit

Het Lycamobile All in One L beltegoed is compatibel met alle Lycamobile SIM-kaarten en kan worden gebruikt in elke mobiele telefoon die het Lycamobile-netwerk ondersteunt. Je kunt het beltegoed opwaarderen via de website, de Lycamobile app of door een opwaardeercode in te voeren.

Kies voor het Lycamobile All in One L beltegoed en geniet van een complete communicatieoplossing met belminuten, sms'jes en data, alles in één pakket. Blijf verbonden met je dierbaren, waar je ook bent, en maak gebruik van de betaalbare tarieven van Lycamobile voor internationale gesprekken. Ervaar het gemak en de vrijheid van pay-as-you-go met Lycamobile!

Lycamobile opwaarderen met een beltegoedcode

 1. Bel het gratis servicenummer 1244
 2. Volg de gesproken instructies
 3. Vul je opwaardeercode in

Een andere mogelijkheid om Lycamobile op te waarderen is door *101* te toetsen, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een #.

 

Lycamobile opwaarderen vanuit het buitenland

 1. Bel naar +31684001244
 2. Kies voor volg de gesproken instructies
 3. Vul je opwaardeercode in sluit af met een #