Lyca beltegoed opwaarderen

Direct extra Lyca beltegoed voor meer minuten!

De Prepaid opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze opwaardeercode kan je gemakkelijk extra minuten beschikbaar maken op jouw smartphone.

Lycamobile Beltegoed (code)

Lycamobile Internet

Lycamobile Holland

Lycamobile All-in

Lycachat

Direct extra Lycamobile tegoed voor meer minuten!

Wanneer je nu voor €20 aan Lycamobile beltegoed koopt, krijg je tijdelijk €40 op je SIM-kaart erbij. Dat is dus €20 extra beltegoed. Mocht dit iets teveel zijn, dan kun je ook voor €10 aan beltegoed kopen. Je krijgt dan tijdelijk €20 op je SIM-kaart erbij en dat is dus €10 extra.

Direct extra Lycamobile tegoed voor meer data!

De Databundel opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze opwaardeercode kan je gemakkelijk extra data beschikbaar maken op jouw smartphone.

Direct een nieuwe Lycamobile Holland bundel!

De Holland bundel opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze bundel kan je voordelig en onbeperkt* bellen binnen Nederland met 4G data.

Direct een nieuwe Lycamobile All-in-1 bundel!

De All-in-One bundel opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze bundel kan je nationaal en internationaal bellen.

Direct extra Lycachat app tegoed!

Beëindigde productlijn 

De Lycachat opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze opwaardeercode kan je gemakkelijk extra Lycachat tegoed beschikbaar maken op jouw smartphone.

 

Doe mee aan deze actie en verdubbel je Lycamobile beltegoed. Dat betekent langer bellen met je familie en vrienden!

• Lycamobile €10, wordt €20
• Lycamobile €20, wordt €40

Deze actie geldt alleen voor klanten met een standaard tariefplan. Er is nog geen einddatum van deze actie bekendgemaakt.

Het extra beltegoed zal automatisch toegevoegd worden aan je beltegoed en is tevens direct beschikbaar zijn. Deze extra beltegoed actie kan niet tegelijkertijd gebruikt worden met andere Lycamobile acties en dient alleen gebruikt te worden binnen Nederland. Wij wijzen je erop dat het extra beltegoed niet gebruikt kan worden tijdens roaming. Dus kosten naar aanleiding van roaming zullen van je basis beltegoed afgehaald worden. De gratis beltegoed actie kan niet worden omgewisseld of ingeruild voor geld en kan alleen gebruikt worden door het nummer welke het aan toegewezen is. Lycamobile behoudt zich het recht om ten alle tijden deze actie te kunnen verbeteren, wijzigen of annuleren.

De telecomaanbieder Lyca is sinds 2005 beschikbaar om op een goedkope manier te kunnen bellen met familie en vrienden in het buitenland. Een pluspunt van Lyca beltegoed is dat je geen contract hebt, dat de kosten erg laag zijn en dat je bijna overal nieuw tegoed kunt kopen, ook op Opwaarderen.nl. Behalve het traditionele prepaid biedt Lycamobile ook bundels met internet aan en kun je profiteren van extra tegoed.

Hoe kan ik mijn Lyca beltegoed opwaarderen?

Wanneer je Lyca beltegoed hebt gekocht via onze webwinkel, krijg je een e-mail toegezonden met een unieke opwaardeercode. Daarna kun je op twee manieren het Lycamobile beltegoed op jouw SIM-kaart zetten.

Optie 1

 1. Bel gratis naar het nummer 1244 (of 92#).
 2. Volg de stappen in het gesproken menu.
 3. Vul de opwaardeercode in.

Optie 2

 1. Toets *101*, meteen gevolgd door je opwaardeercode, en sluit af met een # (hekje).
 2. Druk op de beltoets.

Je Lycamobile beltegoed is nu meteen opgewaardeerd! Let op: het is niet mogelijk om meerdere bundels tegelijk te activeren binnen 30 dagen.

Hoe kan ik mijn Lyca beltegoed opwaarderen in het buitenland?

Als je Lyca beltegoed wilt kopen vanuit het buitenland, kun je dat gemakkelijk doen bij Opwaarderen.nl. Let erop dat je in het buitenland, vooral buiten de EU, te maken kunt krijgen met internationale tarieven voor het bellen met je mobiele telefoon. Wacht dus niet met opwaarderen totdat jouw tegoed helemaal op is.

 1. Bel met je mobiele telefoon naar het nummer +31 684 001 244.
 2. Kies voor “volg de gesproken instructies”.
 3. Vul de opwaardeercode in en sluit deze af met een # (hekje).

Je kunt nu weer zorgeloos bellen, sms’en en internetten met jouw Lyca beltegoed.

Hoe lang is Lyca beltegoed houdbaar?

Na het kopen van je Lycamobile beltegoed via Opwaarderen.nl heb je zes maanden de tijd om deze te activeren. Zodra het tegoed is geactiveerd, hebben de speciale Lyca beltegoed bundels een specifieke geldigheidsduur. Deze wordt per product aangegeven.

Het overige Lyca beltegoed is na activering onbeperkt geldig, mits je er vaker dan één keer in de 6 maanden gebruikt van maakt. Wanneer je je tegoed opwaardeert en dit 6 maanden lang niet gebruikt, dan wordt het Lycamobile beltegoed bevroren. Vanaf dat moment heb je nog 3 maanden om een nieuwe opwaardering te doen. Maak je langer dan 9 maanden geen gebruik van het Lyca beltegoed, dan komt dit geheel te vervallen. Je kunt dan niet langer gebruik maken van de diensten van Lyca.

Hoe kan ik mijn Lyca beltegoed saldo opvragen?

Ben je nieuwsgierig naar het saldo van jouw Lyca beltegoed? Je kunt dit eenvoudig controleren vanaf je eigen mobiele telefoon.

 1. Bel gratis met naar het nummer 1244.
 2. Volg de gesproken instructies op.
 3. Je ontvangt een sms met je actuele saldo.

Wanneer jouw prepaid tegoed lager is dan verwacht, kun je heel snel bij Opwaarderen.nl nieuw Lyca beltegoed kopen.

 

Meer over Lycamobile

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

DATA M: Nu 1GB + 2GB Bonus Data = 3GB totaal - SMS BONUSM naar 3535 na activatie.
DATA L: Nu 7GB + 3GB Bonus Data = 10GB totaal - SMS BONUSL naar 3535 na activatie.
DATA XL: Nu 7GB + 3GB Bonus Data = 10GB totaal - SMS BONUSXL naar 3535 na activatie.

 

 • Bundel: Voorwaarden

Lycamobile Data Bundels zijn geldig voor 30 dagen vanaf de dag van aankoop. Lycamobile behoudt het recht te allen tijde de aanbieding of deze voorwaarden aan te passen of te vervangen of de aanbieding in te trekken

 • Onbeperkt* = Fair usage policy Lycamobile

*Onbeperkt nationaal bellen en sms’en is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 3000 minuten en 3000 sms’jes per 30 dagen.
**Onbeperkt bellen en sms’en van Lycamobile naar Lycamobile in Nederland is onderhevig aan een fair usage policy van 300 minuten en 300 sms’jes per dag of 5000 minuten en 5000 sms’jes per 30 dagen.

Bestaande klanten ontvangen 35GB Data voor €30. Voor klanten die nog geen gebruik maken van het Saver tariefplan geldt de Standaardprijs van €60.

Bij aanschaf van de Holland Bundel Super krijg je in totaal 35GB aan nationale data, daarvan kun je 33.50GB gebruiken tijdens roamen in de EU. Als je roaming data is verbruikt, wordt er 0,0035cent/MB in rekening gebracht totdat het nationale data tegoed van 35GB is bereikt. Als ook je nationale data van 35GB is verbruikt, worden onze standaard tarieven in rekening gebracht.

Onze roamingdiensten zijn bedoeld voor klanten die de EU-landen bezoeken voor kortdurende reizen, zoals een vakantie of een korte reis.
Houd er rekening mee dat een nieuwe Lycamobile simkaart in Nederland moet worden geactiveerd om gebruik te kunnen maken van je bundel, promotie en/of beltegoed aankoop.

 • Onbeperkt* = Fair usage policy Lycamobile

Onbeperkt bellen is onderhevig aan een fair usage policy van 1000 minuten naar de geselecteerde bestemmingen.
Onbeperkt bellen en sms’en van Lycamobile naar Lycamobile in Nederland is onderhevig aan een fair usage policy van 5000 minuten en 5000 sms’jes.

 • Lycamobile Unlimited = Lycamobile Alles-in-1 Bundel L

De Lycamobile Unlimited bundel wordt niet langer verkocht bij Opwaarderen.nl. De naam van deze bundel is veranderd in Lycamobile Alles-in-1 Bundel L

Meer informatie over Lycamobile Alles-in-1 Bundel L?

 

Lycamobile opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je Lycamobile beltegoed/internet op te waarderen:

Optie 1:

 1. Bel gratis het servicenummer 1244 (of 92#)
 2. Volg de stappen in het gesproken menu
 3. Vul je opwaardeercode in

Optie 2:

 1. Toets *101*, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een # (hekje)
 2. Druk op de beltoets

Je Lycamobile beltegoed/internetbundel is opgewaardeerd! Let op: het is niet mogelijk om meerdere bundels tegelijk te activeren binnen 30 dagen.

 • Geldigheidsduur na aankoop

Na het kopen van je Lycamobile beltegoed via Opwaarderen.nl heb je zes maanden de tijd om deze te activeren.

 • Geldigheidsduur na activatie bij Lycamobile

Als je de Lycamobile opwaardeerinstructies hebt gevolgd is je beltegoed geactiveerd. Hierna is je beltegoed 6 maanden geldig indien je de simkaart niet actief gebruikt. Als je binnen de 6 maanden gewoon gebruik maakt van je simkaart zal je beltegoed onbeperkt geldig zijn.

Lycachat is een app waarmee gebruikers wereldwijd kunnen bellen, berichten kunnen versturen en video's kunnen delen. Alle gesprekken en berichten naar andere Lycachat-gebruikers zijn gratis. Voor het bellen naar andere (inter)nationale mobiele en vaste nummers heb je Lycachat tegoed nodig.