header-logo

Lebara prepaid online opwaarderen

Lebara Beltegoed (code)

Lebara Internet

Lebara One

Lebara Unlimited

Lebara All-in

Direct extra tegoed voor meer minuten!

De Prepaid opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze opwaardeercode kan je gemakkelijk extra minuten beschikbaar maken op jouw smartphone.

Direct extra tegoed voor meer data!

De Databundel opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze opwaardeercode kan je gemakkelijk extra data beschikbaar maken op jouw smartphone.

Direct extra Lebara One tegoed!

De Lebara One opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met Lebara One tegoed krijg je prepaid beltegoed met scherpe (inter)nationale tarieven voor vaste lijn, mobiel en sms.

Direct een nieuwe Lebara Unlimited bundel!

De Unlimited bundel opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze bundel kan je nationaal en internationaal bellen met 4G data.

Direct een nieuwe Lebara All in bundel!

De All in bundel opwaardeercode versturen wij naar je e-mail. Met deze bundel kan je voordelig onbeperkt* bellen met 4G data.

 

De telecomaanbieder Lebara is van origine opgericht om op een goedkope manier te kunnen bellen met familie en vrienden in het buitenland. Het voordeel van deze aanbieder is dat je voor een lage prijs belt in binnen- en buitenland en dat je niet vastzit aan een contract. Bovendien kun je Lebara beltegoed bijna overal kopen, ook op Opwaarderen.nl. Bij het Lebara beltegoed kun je ook kiezen om prepaid MB’s voor Lebara mobiel internet aan te schaffen.

Met Lebara One bel je voor de goedkoopste tarieven! Voor 1 cent per minuut bel je naar vaste lijnen binnen Nederland en 62 andere landen. Bellen naar mobiele nummers binnen Nederland doe je al voor 9 cent per minuut. Lebara One is nieuw beltegoed en kan je eenvoudig gebruiken met je eigen Lebara SIM-kaart.

Unlimited is 30 dagen geldig na activatie.
*Omvat 1.000 belminuten naar vaste en mobiele nummers in Nederland of naar België, Bulgarije, Canada, China, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland (uitgezonderd +37254, 37257, 37258, 37259, 372531, 372532, 372533, 3725368, 3725369, 3725788, 3725789), Finland, Frankrijk, Griekenland, Hong Kong, Hongarije, Ierland, IJsland, India, Israël, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Maleisië, Malta, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Singapore, Slovenië (uitgezonderd +38643), Slowakije, Spanje, Thailand, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland en naar vaste nummers in Marokko en Turkije. Standaard inbegrepen zijn 100 SMS binnen Nederland of naar bovengenoemde landen.

Bellen van Lebara naar andere Nederlandse Lebara nummers binnen Nederland is 30 dagen gratis na de laatste opwaardering. Er geldt een fair use policy van 5.000 minuten per 30 dagen. Na de gratis periode gelden de standaard Lebara tarieven voor mobiel bellen.

De telecomaanbieder Lebara is van origine opgericht om op een goedkope manier te kunnen bellen met familie en vrienden in het buitenland. Het voordeel van deze aanbieder is dat je voor een lage prijs belt in binnen- en buitenland en dat je niet vastzit aan een contract. Bovendien kun je Lebara beltegoed bijna overal kopen, ook op Opwaarderen.nl. Bij het Lebara beltegoed kun je ook kiezen om prepaid MB’s voor mobiel internet aan te schaffen.

Hoe kan ik mijn Lebara beltegoed opwaarderen

Wanneer je Lebara beltegoed hebt gekocht bij Opwaarderen.nl, krijg je een e-mail toegezonden waarin jouw code staat. Dit is een unieke opwaardeercode. Vervolgens kun je op twee manieren het Lebara beltegoed aan jouw SIM-kaart koppelen.

Optie 1

 1. Bel gratis met je mobiele telefoon naar het nummer 1244.
 2. Volg de stappen in het gesproken menu en toets 2.
 3. Vul de opwaardeercode in en sluit deze af met een # (hekje).

Optie 2

 1. Toets *101*, meteen gevolgd door je opwaardeercode, en sluit af met een # (hekje).
 2. Druk op verzenden.

Op beide manieren is je Lebara beltegoed meteen opgewaardeerd en kun je weer zorgeloos bellen, sms’en en zelfs internetten op je mobiele telefoon.

Hoe kan ik Lebara beltegoed opwaarderen vanuit het buitenland?

Wanneer je Lebara beltegoed wilt kopen als je in het buitenland bent, is dat heel eenvoudig. Het proces van opwaarderen gaat alleen iets anders. In het buitenland, vooral buiten de EU, kunnen namelijk internationale tarieven voor het bellen met je mobiele telefoon gelden. Je moet dan dus niet wachten met opwaarderen totdat jouw tegoed helemaal op is.

 1. Bel met je mobiele telefoon naar het nummer +31 619 001 200.
 2. Kies voor “volg de gesproken instructies”.
 3. Vul de opwaardeercode in en sluit deze af met een # (hekje).

Je hebt nu vanuit het buitenland jouw Lebara beltegoed succesvol opgewaardeerd.

Hoe lang is mijn Lebara beltegoed geldig?

Zodra je Lebara beltegoed hebt gekocht bij Opwaarderen.nl, heb je zes maanden de tijd om jouw opwaardeercode te activeren, ongeacht welke bundel je hebt gekozen.

Wanneer het Lebara beltegoed is bijgeschreven, begint voor (inter)nationale bundels en databundels van Lebara de geldigheidsduur. Dit staat per bundel aangegeven.

Het overige Lebara beltegoed is onbeperkt geldig. Echter, hiervoor moet je wel één keer in de 90 dagen opnieuw opwaarderen, bellen, sms’en of mobiel internetten met jouw Lebara beltegoed. Wanneer je je tegoed opwaardeert en dit 90 dagen lang niet gebruikt, dan wordt de dienst geblokkeerd. Vanaf dat moment kun je alleen nog maar worden gebeld of gesms’t en moet je binnen 30 dagen nieuw Lebara beltegoed kopen en opwaarderen. Doe je dit niet, dan vervalt de SIM-kaart en ook jouw tegoed. Gelukkig word je hiervan tijdig op de hoogte gehouden door Lebara.

Hoe kan ik mijn Lebara beltegoed saldo opvragen?

Het is handig om regelmatig het saldo van jouw Lebara beltegoed te controleren om niet voor verrassingen te komen te staan. Dit kan heel eenvoudig vanaf je eigen mobiele telefoon.

 1. Bel gratis met je mobiele telefoon naar het nummer 1244.
 2. Volg de gesproken instructies op.
 3. Je ontvangt een sms met je actuele saldo.

En mocht het saldo onverwachts lager zijn dan gedacht, dan kun je heel snel bij Opwaarderen.nl nieuw Lebara beltegoed kopen.

Over Lebara

Lebara werd in 2001 opgericht door Leon Rasiah, Baskaran Kandiah en Ratheesan Yoganathan. De eerste letter van elke oprichter vormde de naam Lebara. Hun doel was betaalbare mobiele diensten aan te bieden voor migranten, zodat ze in contact konden blijven met hun familie thuis.

Ze begonnen als een SIM kaart bedrijf in 2004, en stapte over op de verkoop van internationaal bellen via het netwerk van Telfort. Tegen 2009 breidde Lebara uit naar nog eens zes landen, gebruik makend van de infrastructuur van Vodafone, en tegen 2010 waren ze ook Frankrijk en Canada binnengedrongen met Chippie (hun merk voor migranten).

In december van 2010 werd het merk Chippie geïntegreerd met Lebara. In 2015 bood het 4G internetsnelheden aan via het netwerk van KPN en in 2016 verkocht het zijn Australische activiteiten aan Vodafone Australië.

In 2016 had de Lebara Groep een omzet van 573 miljoen euro en 3,6 miljoen klanten, met activiteiten in 40 landen wereldwijd, waaronder Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en later Portugal, Griekenland enz. In juni 2017 lanceerden ze sim-only abonnementen voor Nederlandse klanten, wat een succes bleek want in 2018 werd het doorverkocht aan Masmovil.

Meer over Lebara

Algemene informatie, productinformatie, opwaardeerinstructies en informatie over de geldigheid van de producten.

Lebara opwaardeerinstructies

Volg de onderstaande stappen om je Lebara beltegoed/internet op te waarderen:

Optie 1:

 1. Bel gratis met je mobiele telefoon naar 1244
 2. Volg de stappen in het gesproken menu en toets 2
 3. Vul de opwaardeercode in, afsluitend met een # (hekje)

Optie 2:

 1. Toets *101*, gevolgd door je opwaardeercode, afsluitend met een # (hekje)
 2. Druk op verzenden

Je Lebara beltegoed/internetbundel is opgewaardeerd!

Geldigheidsduur na aankoop

Na het kopen van je Lebara beltegoed via Opwaarderen.nl heb je zes maanden de tijd om deze te activeren.

Geldigheidsduur na activatie bij Lebara

Lebara Prepaid beltegoed blijft geldig zolang je maar eens per 90 dagen opwaardeert. Hierna wordt het resterende tegoed bevroren en moet je binnen 30 dagen opwaarderen. Als je dit niet doet is je tegoed niet meer geldig en wordt je telefoonnummer en simkaart gedeactiveerd.

Volg Opwaarderen

Eenvoudig betalen


Categorieën

Populair

Internationaal

België

Deutschland

Österreich

United States

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online bij Opwaarderen.nl. Profiteer daarnaast ook van de vele acties van providers.