Hunkemöller 10 euro gift card

Op zoek naar een cadeau dat perfect is voor elke gelegenheid? Waarom niet een Hunkemöller gift card 10 euro? Perfect voor verjaardagen, Kerstmis, of gewoon als een verrassing te geven. De Hunkemöller cadeaukaart tovert zeker een glimlach op iemands gezicht.

Hunkemöller biedt een breed scala aan lingerie en nachtkleding, waardoor het super makkelijk is om iets speciaals te vinden naar ieders smaak. Van romantische kanten stukken tot comfortabele pyjama's en warme kruiken, je kunt er zeker van zijn iets unieks en stijlvols te vinden met deze cadeaubon.

De Hunkemöller gift card code wordt direct afgeleverd per e-mail, volg de instructies in de e-mail om de gift card in te wisselen. Voor gift card producten worden er servicekosten berekend.

Hunkemöller is een van de grootste lingeriespecialisten van Europa en marktleider in de Benelux landen en Duitsland. Ben je op zoek naar lingerie, badmode en ondergoed? Dan ben je aan het juiste adres bij Hunkemöller! Voor dagelijkse basics en elegante setjes tot vrouwelijke en sexy bh´s en slips. Naast lingerie heeft Hunkemöller ook een uitgebreide collectie badmode, bikini’s, nachtmode, beenmode en sportkleding.

De Hunkemöller Lingerie Gift Card is bij Opwaarderen.nl verkrijgbaar met een waarde van €10 én €25. Hiermee kun je bijvoorbeeld een vriendin of je partner verrassen.

Je kunt een Hunkemöller gift card van 10 euro gebruiken in alle Hunkemöller winkels en webshops in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Luxemburg. Je kunt de Hunkemöller cadeaukaart tevens gebruiken in de Nederlandse & Duitse app.

Gebruik van Hunkemöller gift card* online: Plaats artikelen in je winkelmandje en ga door naar de checkout. In het overzicht met betaalmethoden kan je Hunkemöller gift card aanvinken als betaalmethode. Klik daarna op ‘doorgaan’.

In deze stap word je gevraagd je naam, kaartnummer en krascode in te voeren. Je kaartnummer en krascode vind je op de Hunkemöller cadeaukaart. Vervolgens kan je verdergaan met bestellen.

Om je saldo te bekijken op je Hunkemöller gift card doorloop je de stappen van de check-out en plaats je een bestelling. In het overzicht met betaalmethode vink je Hunkemöller Cadeaubon aan. Vervolgens klik je op ‘doorgaan’. In de volgende stap zie je linksonder in het scherm ‘controleer kaart saldo’. Als je hierop klikt kan je het saldo van je Hunkemöller cadeaukaart bekijken. Bewaar de Hunkemöller Gift card goed, ook na gebruik! Terugbetalingen van je aankoop met Hunkemöller Gift card worden teruggestort op deze Hunkemöller gift card. De kaart bliijft geldig tot het saldo 0 is.

Onze excuses voor dit ongemak. Het zou kunnen dat er onvoldoende saldo op je Hunkemöller gift card staat. Dit kan gecheckt worden op hunkemoller.nl. Is de Hunkemöller giftcard onbekend of krijg je een andere foutmelding? Neem dan contact op met ons supportteam.

Wij staan voor je klaar!

Wij zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 - 17:00. Ook in het weekend!

Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Gebruik ons contact formulier. Lees ook onze Veelgestelde vragen!

Altijd en overal opwaarderen!