Google Play Card

De Google Play-cadeaucode geeft je toegang tot het nieuwste entertainment. Of je nu bent geïnteresseerd in muziek, films, boeken, tijdschriften, apps of games, je kan altijd wel iets leuks vinden. Je hebt geen kredietkaart nodig en kan met Play-cadeaucode genieten van je favoriete muziek, films en meer op schermen in alle maten op Android, iOS en het internet.

Google Play-cadeaucode €15
Google Play-cadeaucode €25
Google Play-cadeaucode €50

Eén cadeau, talloze manieren om je te vermaken.

U kunt uw Google Play-cadeaucode inwisselen via een Android-apparaat of via het internet.

Via een Android-apparaat:

 1. Open de Google Play Store-app.
 2. Druk op het pictogram Menu en selecteer Inwisselen.
 3. Voer de Google Play-cadeaucode in.
 4. Selecteer Inwisselen.

Via het internet:

 1. Ga naar play.google.com/redeem.
 2. Voer de Google Play-cadeaucode in.
 3. Selecteer Inwisselen.

Voorwaarden

Cadeaubon uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). Geldig voor personen vanaf 13 jaar, woonachtig in Nederland. Voor activering en gebruik is een Google Payments-account en internettoegang noodzakelijk. Alleen bruikbaar voor aankoop van Google Play-tegoed, dat alleen kan worden gebruikt voor aankopen op Google Play. Niet bruikbaar voor hardware en abonnementen, tenzij specifiek vermeld (zie hiervoor de volledige voorwaarden). Andere beperkingen op aankopen kunnen worden toegepast. Geen gebruikskosten of vervaldatum. Terugbetaling van aankooptransacties geschiedt door creditering van het Google Play-saldo voor Cadeaubonnen voor toekomstig gebruik. Cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld of andere cadeaubonnen, kan niet worden opgewaardeerd, kan niet worden gecombineerd met tegoed anders dan Google Play-tegoed, kan niet worden doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde, tenzij wettelijk vereist. De limieten van Google Payments zijn van toepassing. Bij aankoop wordt men eigenaar van de Cadeaubon en draagt men het risico van verlies of ongeautoriseerd gebruik. Ga daarom zorgvuldig om met de Cadeaubon. Een Google Payments-account kan worden opgeschort of beëindigd bij verdenking van fraude.

Zie play.google.com/nl-card-terms voor de volledige voorwaarden.
Voor hulp ga naar support.google.com/googleplay/go/cardhelp.© 2017 Google Commerce Limited.
Alle rechten voorbehouden.

 •  
 •  
 • De Playstore
 • Gift Card kopen

Genieten van de Google Play Gift Card

Met de verzilverde Google Play Gift Card kan je verschillende digitale producten kopen in de Android Store. Kies uit duizenden apps, muziek, films, games en boeken.

Let op: Het Google Play tegoed heeft geen vervaldatum en is dus voor onbeperkte tijd geldig. Tevens is deze gift card alleen geldig in Nederland en niet te gebruiken in het buitenland.

Google Play Gift Card

De opwaardeercode wordt na de bestelling direct afgeleverd per e-mail en SMS (optioneel), volg de instructies in de e-mail. Voor de Google Play Gift Cards worden er servicekosten in rekening gebracht.

De Google Play Gift Card is binnen enkele minuten online besteld bij Opwaarderen.nl. Je kiest de waarde van je Gift Card zoals € 15, € 25 of € 50 en rekent deze via één van onze betaalmethodes af. Hierna kan je de gift card verzilveren op de website van Google Play. Kies en koop je favoriete digitale amusement.

*Deze kaart is geldig tot 1 jaar na aankoopdatum!
Deze code is te gebruiken in: Europa.

Super Mario Run voor Android beschikbaar!
 • Klantenwaardering: 8,7
 • Snel opwaarderen met de app
 • Altijd iets extra's bij je bestelling
Opwaarderen.nl - Onderdeel van Alphacomm Digital Commerce - Copyright © 2000-2017