Netflix Filmtips augustus 2016

01-08-2016

Eerlijk is eerlijk; de zomer lijkt zelf met vakantie te zijn gegaan. De ‘ik wil niet meer in dit weer’ is bij mij (en elke andere Nederlander) volop aanwezig en de zoektocht naar zomerse indoor activiteiten waar je niet van gaat huilen – subtropisch zwembad in het weekend – wordt steeds lastiger. Daarom; van mij, voor jullie (mijzelf en mijn collega’s) de top 4 films van deze maand augustus.

 

# 1 Suicide Squad – Action / Crime / Fantasy

It feels so good to be bad. Om 00:00 in de nacht van 3 op 4 augustus gaat de film in voorpremière, en eerlijk is eerlijk, een aantal van mijn collega’s staan al bijna in de rij. Deze film is al de derde die zich afspeelt in het DC Extended Universe. In dit explosieve avontuur gaat een stel superschurken de wereld redden…of toch niet? Na het overweldigende succes van Man of Steel en Batman v. Super man: Dawn of Justice zal The Suicide Squad zeker niet teleurstellen.

#2 The Secret Life of Pets — Animation / Comedy / Family

Ik hoor jullie al denken; seriously? Maar ook jij hebt er vast wel eens over nagedacht: wat doet de kat als wij van huis zijn? Waarom kijkt de hond zo schuldig? De persoonlijkheden van de dieren zijn zo herkenbaar dat je (lees ik) mee gaat leven; en hoe kan het ook anders, deze film is gemaakt door de ‘humans’ die ons ook de Minions brachten. I can’t wait!

#3 Bad Moms – Comedy

Van de makers van de Hangover; need we say more? Met het motto ‘Party like a mother’ en actrices als Kirsten Bell & Mila Kunis is deze film zeker appetijtelijk en de nogal grove humor maakt het allemaal een stuk minder cliché. De moeders en vrouwen die schijnbaar alles kunnen maar uiteindelijk totaal ontsporen kleuren het verhaal waarbij alles van mom-bras tot hun seksleven de revue passeert. Deze moms zijn misschien geen goed voorbeeld; maar ik zou wel een dagje met ze mee willen draaien.

#4 The Shallows – Drama / Horror/ Thriller

Haaien films; je houdt er van of niet. Deze is ook nog gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De haai en Blake Lively (Nancy) delen de hoofdrol; en de vraag blijft of ze er beiden levend uitkomen. Het plannen van haar ontsnapping is zenuwslopend en je wilt Nancy zien overleven (hij heeft tenslotte de andere surfers al op… moet zij er dan ook nog aan geloven?). Spannend is het zeker; of ik nog in zee ga zwemmen dit jaar? Denk het niet.

Heb je na het zien van deze trailers de geest gekregen, maar heb je geen zin om het druilerige weer in te gaan? Dan maar Netflix!

 

Give Me Netflix!