Super Mario Run voor Android beschikbaar!

23-03-2017

Super Mario Run is natuurlijk een groot succes op iOS. Nu is het eindelijk zover: Super Mario Run is vandaag (23 maart) beschikbaar in de Google Play Store!

De verwachtingen zijn hoog voor de Android versie van het geliefde Mario spel: op alle iPhone’s & iPad’s werd de game binnen een week ongeveer 50 miljoen keer gedownload. Super Mario Run is één van de eerste mobiele games van Nintendo waarbij de bekende loodgieter door verschillende werelden rent om Princess Peach te redden. Onderweg worden er muntjes verzameld, obstakels omzeild en vijanden verslagen.

Er zijn verschillende uitdagingen binnen Super Mario Run; je kunt natuurlijk alle levels uitspelen, maar ook kiezen voor de Toad Runs. Hierbij speel je tegen andere liefhebbers around the world om zo snel mogelijk de meeste gouden muntjes te verzamelen. Ook bestaat de optie om binnen Mijn Koninkrijk munten en Toads te verzamelen en zo jouw unieke koninkrijk op te bouwen.

Omdat de eerste 3 levels gratis toegankelijk zijn kan je rustig even kijken of je net zo enthousiast wordt als wij van Super Mario Run op je Android toestel. De game is vanaf morgen beschikbaar in de Google Play store. Wij zitten vast klaar om de hele game te kopen (€9,99) met een Google Play giftcard.

Wees ook goed voorbereid en red Princess Peach; sla alvast een Google Play kaart in!

Google Play tegoed

Heb je een iOS telefoon? Niet getreurd; dan kan je alsnog meedoen door een iTunes kaart te kopen!

Koop je Apple tegoed!


Categorieën

Populair

Internationaal

België

Deutschland

Österreich

United States

Europa

Klantenservice

Onze medewerkers zijn iedere dag bereikbaar van 09:00 uur to 17:00 uur

Prepaid beltegoed opwaarderen voor alle providers, het kan online bij Opwaarderen.nl. Profiteer daarnaast ook van de vele acties van providers.

Volg Opwaarderen

Onze betaalmethodes