Roblox is het platform voor de vetste games!

02-06-2021

Onder de fanatieke gamers is Roblox echt een fenomeen geworden. Meer dan honderd miljoen gamers zijn super enthousiast over deze unieke game. De mogelijkheden en diverse features zijn dan ook dusdanig uitgebreid, dat iedere gamer hier zijn plezier uit kan halen. Het is zelfs mogelijk om je eigen Roblox game samen te stellen en anderen jouw game te laten spelen tegen betaling. Hoe leuk is dat? Kortom, Roblox is een uniek online platform waar je kunt gamen, samenkomen én ontwerpen. Lees er alles over in onze blog!

 

Roblox €10

 

Roblox €20

Wat is Roblox?

Wil jij graag je eigen game ontwerpen, connecten met andere enthousiaste gamers en helemaal uit je dak gaan met een persoonlijke avatar? Dan is Roblox echt de game voor jou. Op dit platform stel je, je eigen game van top tot teen samen of speel je games van anderen. De keuze is aan jou. Buiten dat, kan je Roblox ook nog eens gratis spelen. Dat maakt het extra leuk natuurlijk.

Wanneer je bijvoorbeeld toffe skins, faces of shirts wilt toevoegen aan je avatar betaal je hier wel voor. Dat doe je middels Robux, het betaalmiddel van de game.

Betalen voor skins & features met Robux

Met een Roblox kaart van Opwaarderen.nl kan je de handige Robux kopen. Dit is dus de valuta van het spel, waarmee je jouw Roblox player helemaal kan aankleden, zoals jij wilt. Allerlei gave skins, hair, faces en shirts zijn speciaal voor jouw avatar beschikbaar wanneer je genoeg Robux in je bezit hebt. Wil je meer Robux kopen? Dat doe je heel eenvoudig middels een Roblox kaart van Opwaarderen.nl!

Wat kan je allemaal met Roblox ?

Wanneer je een account hebt voor Roblox, kan je er een heleboel leuke dingen mee. Je start met inloggen bij Roblox. Vervolgens komen de games in allerlei verschillende onderwerpen. Ze zijn gericht op de bouw, avontuur, sport, militair en nog veel meer. De meeste dingen zijn gratis, zoals materialen om je game mee te bouwen. Dit zijn echter niet je eigen ontwerpen, maar die van een andere gamer.

Wanneer je, je eigen game wilt bouwen kost dat wel geld en een hoop tijd. Niet alles is gratis, maar je houdt zelf heel makkelijk bij wat je precies wilt uitgeven. Je eigen game bouwen is dus zeker de moeite waard!

Robux kopen in Nederland

Een Roblox kaart kopen doe je natuurlijk online bij Opwaarderen.nl. Wij bieden je een gamecard van Roblox aan in €10,- €15,- €20,-.€25,- €50,- en €100,- Je kan dus zelf bepalen welk bedrag voor jou werkt én wat hierbij handig is om te weten: met de Roblox kaart van Opwaarderen.nl kan je ook Robux kopen! Hiermee schaf je vervolgens je favoriete player, skin, shirt, face en hair mee aan voor je Roblox game.

Robux kopen in België

Woon je in België en ben je opzoek naar een Robux kaart? Bestel dan op Herladen.be, daar vind je alle lokale betalmogelijkheden en kun je direct verder spelen als je je Roblox tegoed hebt herladen.

Deze devices + besturingssystemen heb je nodig voor Roblox

Roblox is over de hele wereld bekend en daarom is het ook voor jou heel makkelijk om Roblox te downloaden. Je kan de game spelen op de besturingssystemen van iOs, Mac Os X, Windows en Android. Maar hoe kan je Roblox downloaden op ieder apparaat?

iOs

Roblox is geschikt voor iOs tablets en smartphones

Klik op de App Store en zoek op ‘Roblox’

Klik op installeren en je kan direct gaan spelen!

Mac Os X

Roblox is geschikt voor alle Mac Os X apparaten

Ga naar http://www.roblox.com/download en klik op ‘Roblox download’

Het besturingssysteem van je computer is nu gedetecteerd en klaar voor de bijpassende versie van Roblox

Klik op de Roblox download en installeer de game met een browserplug-in

Nu ben je klaar om te gamen

Windows

Roblox is geschikt voor de nieuwste besturingssystemen

Ga naar de website http://www.roblox.com/download en klik op ‘Roblox download’

Roblox detecteert nu het besturingssysteem en zoekt naar de meest passende game versie

Open vervolgens de download

Er is nu een browserplug-in geïnstalleerd waardoor Roblox waardoor je in de browser kunt gamen

Android

Roblox is geschikt voor tablets, smartphones en pc

Open de Google Play Store en zoek op ‘Roblox’

Nu installeer je Roblox en kan je bij Roblox inloggen

Ook starten met een Roblox game? Koop hier je Roblox gift card !

Ben je helemaal enthousiast geworden van het Roblox platform? Klaar om je eigen game te creëren en helemaal op te gaan in deze unieke gamewereld? Koop dan hier je Roblox kaart en start binnen 29 seconden aan je favoriete games! Daarnaast koop je bij ons natuurlijk nog veel meer hele toffe game cards . Heb je nog vragen voor ons? Lees dan eerst even onze FAQ .