Netflix als personal trainer?

09-03-2017

Netflix.. Wie kent het niet. Urenlang series en films kijken zonder je te ergeren aan reclames en andere onderbrekingen. Het liefst wil je zo min mogelijk bewegen tijdens het kijken van een aflevering van bijvoorbeeld The Walking Dead. Hier komt verandering in! Netflix duwt je van de bank met deze wearable: De Netflix personal trainer!

Het is een doe-het-zelfproject van Netflix waarbij je, zoals gezegd, zelf aan de slag moet. Je moet wel een beetje technische kennis hebben, want je moet je Netflix personal trainer zelf maken. Geen Netflix & Chill, maar Netflix & Fitness. Maar wat doet het apparaatje nou eigenlijk? Stel, je wilt een aflevering van Pretty Little Liars kijken tijdens het hardlopen. Je bent lekker aan het rennen, maar je wordt na een half uurtje moe en stopt bij een bankje om uit te rusten en op je gemak de aflevering af te kijken. PECH.. Één van de features is namelijk dat zodra jij stopt met sporten, dan stopt/pauzeert deze wearable je Netflix serie. Kortom, keep running!

Overigens is het pauzeren van je serie niet het enige wat je merkt tijdens het zitten op het bankje. Het moment dat jij aan het rusten bent met je oordoppen in wordt namelijk binnen enkele seconden verstoord door één van de celebrities die jou de les gaan lezen. Terry Crews met de uitspraak: “MOVE! FASTER! GO!!!” Of wat dacht je van Koningin Elizabeth die zegt: ”I think we should start fast and run at a good clip”. Ten slotte is er ook nog Bojack Horseman die iets sarcastisch naar je hinnikt: “Oh, god. Lungs on fire.”

In totaal zijn er 14 sterren die jou gaan motiveren om verder te sporten en niet op te geven. Er zit ook een beloning aan het niet opgeven, want je kan namelijk tijdens het sporten lekker verder gaan met Netflix.

 

Met een Netflix premium account kijk jij overal naar je favoriete programma. Tijdens het sporten of gewoon stiekem in de klas. Bekijk onze Netflix pagina en maak een keuze!

 

Koop een Netflix bon