Netflix Originals tips: Download voor onderweg!

25-7-2019

Netflix downloaden

Onderweg in de auto of in het vliegtuig zal jouw internetverbinding niet altijd even goed zijn, of zelfs niet beschikbaar zijn. Ook wanneer je een beperkte databundel hebt, dan moet je oppassen met hoeveel je streamt. Gelukkig kun je gewoon series of films downloaden en dus offline kijken met Netflix! In dit artikel leggen wij jou graag uit hoe het werkt en waar je rekening mee dient te houden zodat jij goed voorbereid op pad gaat.

Netflix kijken zonder internet

Je kunt niet het gehele Netflix aanbod downloaden; het zijn vooral de Netflix Originals die je zonder internet kunt bekijken. Zodra je de Netflix app opent op jouw telefoon of tablet, kun je via ‘Zoeken’ het gehele ‘Beschikbaar voor download’ aanbod bekijken. Wanneer je op een downloadbare titel klikt, staat bij onder andere ‘Toevoegen aan mijn lijst’ nu ook de optie ‘Downloaden’.

Om te kunnen genieten van deze voordelen, moet je natuurlijk wel een actief Netflix abonnement hebben. Met een Netflix gift card van Opwaarderen.nl kun je veilig en snel jouw abonnement activeren. Je kunt de Netflix cadeaukaart gebruiken om jouw eigen abonnement te betalen, maar je kunt hem natuurlijk ook cadeau geven.

Wanneer je deze Netflix cadeaubon koopt, krijg je een code in je mailbox gestuurd. Deze Netflix cadeaubon kun je inwisselen door bij jouw Netflix account te kiezen voor ‘Inwisselen’. Ja, echt, zo simpel! Nadat de code is geactiveerd kun je direct gebruik maken van Netflix en beginnen met het downloaden van de leukste Netflix Originals.

De beste 8 Netflix Originals

Maar welke Netflix films en series moet je nu eigenlijk downloaden van die Netflix cadeaubon? Er zijn ontzettend veel Netflix Originals te downloaden die je écht moet zien. We hebben de acht leukste series en films voor je op een rijtje gezet.

1. When They See Us

In deze vierdelige miniserie wordt het verhaal verteld van vijf tienerjongens die in 1989 werden beschuldigd, vervolgd en veroordeeld na een brute verkrachting van een witte vrouw in Central Park, New York. De jongens zijn onschuldig, maar werden net zo lang verhoord en gemanipuleerd tot ze bekenden. De serie laat zien wie de jongens echt zijn.

2. Sense 8

Sense 8 gaat over acht mensen, verspreid over de wereld, die na een visioen elkaar op bepaalde momenten kunnen zien, horen, voelen, ruiken en met elkaar praten. Ieder persoon heeft speciale kwaliteiten, waarmee ze elkaar in benarde situaties kunnen helpen. Het kan even duren voordat je alle verhaallijnen snapt, maar daarna is de serie zeer interessant.

3. Stranger Things

In deze Amerikaanse sciencefiction-horrorserie gaat over een vermist jongetje. Na zijn verdwijning komen mysterieuze zaken aan het licht in de stad, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje. Wellicht is deze Netflix Originals download niet voor iedereen weggelegd...

4. Lucifer

De komische fantasie-politieserie Lucifer gaat over de duivel, die uit verveling de nachtclub Lux in Los angeles opent. Daar raakt hij betrokken bij een moordzaak, waardoor hij consultant mag worden bij de politie. Er is inmiddels een vijfde (en laatste) seizoen aangekondigd, dus je kunt nog genoeg kijken wanneer je je abonnement gaat verlengen met een Netflix giftcard!

5. Orange is the New Black

Orange is the New Black, ook wel OITNB, vertelt het verhaal van Piper Chapman, die wordt veroordeeld tot 15 maanden gevangenis voor het transporteren van drugsgeld. In de serie zie je het leven in de gevangenis door de ogen van een vrouw in oranje overall.

6. Dynasty

Gebaseerd op de gelijknamige soap uit de jaren tachtig, laat Dynasty het leven van rijke Fallon Carrington en haar familie zien. Het familiebedrijf Carrington Atlantic speelt hierin een grote rol. Deze serie kijkt lekker weg tijdens een lange autorit of vliegreis.

7. La Casa de Papel

In de Spaanse hitserie La Casa de Papel organiseert ‘de professor’ samen met acht specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis om zelf bankbiljetten te kunnen gaan drukken. Hun uitgekiende plan moet de politie om de tuin leiden. Dankzij een Netflix giftcard van Opwaarderen.nl kun je meegesleept worden in deze spannende serie!

8. Bodyguard

Het verhaal van Bodyguard gaat over brigadier David Budd, een oorlogsveteraan die lijdt aan PTSS. Hij wordt gepromoveerd tot lijfwacht van de Minister van Binnenlandse Zaken, wat een interessante samenwerking wordt.