Fijne feestdagen namens Opwaarderen.nl!

24-12-2020

Kerst met Opwaarderen.nl

Namens Opwaarderen.nl hebben we deze maand een kerst campagne opgezet. Met deze campagne willen we degene die het wat minder hebben een leuke kerst bezorgen. In deze blog vertellen we wat we gedaan hebben.

Emma Kinderziekenhuis

In het Emma kinderziekenhuis liggen kinderen die erg ziek zijn, maar ook traumatische ervaringen hebben gehad in het verleden. Voor deze kinderen hebben we een grote kerstboom geregeld met giftcards erin.

De boom is gemaakt door Zomers Bloemen uit Rotterdam. De kinderen mochten een cadeaukaart uit de boom pakken zodat ze online iets kunnen kopen.

Patty komt de boel opwaarderen

Via de privé hebben mensen de kans gekregen om vrienden of familie op te geven die het zwaar hebben de komende feestdagen. Voor deze actie kiest Patty 3 mensen waar ze bij hen de boel komt opwaarderen! Zodat ook deze mensen fijne feestdagen kunnen krijgen. Patty komt langs en brengt vervolgens een kerstboom met diverse gift cards en wat andere cadeau’s. In het filmpje hieronder kun je aflevering 1 van deze serie zien. Houd onze Instagram en Youtube kanaal in de gaten voor de andere afleveringen! Opzoek naar een ander kerst cadeau idee? Check the link.