iTunes tegoed kopen? Onze tips voor april!

27-3-2019

Het welbekende spreekwoord luidt “april doet wat hij wil”, en dat weten we in Nederland maar al te goed. Gelukkig kan het ook zomaar heerlijk weer worden in ons kikkerlandje, en zit heel Nederland komende maand misschien al massaal op het strand. Als we van het beste uit zullen gaan, dan kun je deze beste apps van april wel gebruiken. Deze apps zijn je Apple tegoed meer dan waard.

Blinkist (€ 12,99 per maand)

Ben je een fan van non-fictie verhalen, maar lukt het je niet om tijd te maken voor het lezen van een goed boek? Gebruik je iTunes tegoed dan voor de app Blinkist, waarbij je per boek in een kwartier wordt uitgelegd wat de belangrijkste punten zijn. Blinkist geeft je geen samenvatting, maar probeert je echt iets te leren in die vijftien minuten. Dat is heel erg handig wanneer je ‘s avonds aan het koken bent of als je een ritje in de auto maakt. Blinkist is niet de goedkoopste app, aangezien je € 12,99 per maand betaalt of in één keer € 79,99 voor een jaar.

Wandelknooppunten: Nederland (€ 5,49)

Wanneer de zon wat vaker tevoorschijn komt en de temperaturen richting de twintig graden gaan, trekt menig Nederlander de wandelschoenen aan om te gaan genieten van de natuur. Met Wandelknooppunten: Nederland heb je in ieder geval een van de beste apps van april op je smartphone staan. Er is meer dan 36.700 km aan trajecten beschikbaar in ons land en je hebt geen internetverbinding nodig tijdens het wandelen. Handig wanneer je in de middle of nowhere een rondje loopt.

Full Fitness: Exercise Workout (€ 4,49)

Wil je jezelf klaarmaken voor de tijd van bikini’s en zwembroeken? Of wil je gewoon lekker fit worden? De app Full Fitness is zeker jouw iTunes tegoed waard. Voor een klein bedrag krijg je namelijk toegang tot honderden oefeningen die je gemakkelijk thuis of in de sportschool kunt uitvoeren. Deze oefeningen zijn gesorteerd op lichaamsdelen, spieren of doel, en de uitrusting die je ervoor nodig hebt. De lastige oefeningen bevatten ook nog eens video’s met instructies, zodat je niet snel iets verkeerd kan doen.

Upflix voor Netflix (€ 0,49)

Wordt het deze maand toch wat slechter weer dan gehoopt, dan kun je altijd nog een dagje met grote vriend Netflix inplannen. Upflix voor Netflix behoort daarom zeker tot de beste apps van april, aangezien het je helpt een keuze te maken uit het enorme aanbod van de streamingdienst. Je geeft aan wat voor eisen je hebt aan de serie of film die je wilt bekijken, en de Roulette Mode geeft je een passende suggestie. Ook handig wanneer je samen met je geliefde of met vrienden uren kan doen over het uitzoeken van een passende serie of film.

Qwixx (€ 3,49)

De digitale versie van dit bekende dobbelspelletje is heerlijk om met vrienden op het terras of in het park te spelen. Mocht je Qwixx niet kennen, dan moet je daar snel verandering in brengen. Afhankelijk van welke getallen er worden gedobbeld, kruis je getallen aan op het scoreblad. Dit geeft je een bepaald aantal punten, en daar moet je er natuurlijk veel van verzamelen. In de app kun je het spel ook tegen de computer spelen, wanneer je je een keer verveelt of moet wachten.

 

Hopelijk kun je je de komende maand weer vermaken met deze leuke, nieuwe apps. Het kan natuurlijk gebeuren dat je geen tegoed meer hebt, maar dan ben je bij Opwaarderen.nl aan het goede adres. Je kunt snel en gemakkelijk een iTunes kaart bestellen, waarvan je de code binnen enkele minuten in je mailbox ontvangt. Het kan natuurlijk ook zijn dat je een Android smartphone hebt. Hiervoor heeft Opwaarderen.nl de Google Play card in het assortiment. Met beide producten kun je snel genieten van de leukste, nieuwe apps.