G2A Game

20-10-2016

G2A – wat is het en waarom schrijven wij er over?

Eindelijk is het zover, vanaf vandaag mogen wij ons (trotse) partner van G2A noemen – woohoo!

Voor degenen die het nog niet kennen: G2A is een platform waar je (bijna) alle games, expansies, in-game items en unieke items 2e hands en nieuw kunt kopen. Eigenlijk is het een marktplaats waar enthousiastelingen hun games kunnen kopen en verkopen tegen een zachter prijsje maar waar je ook je pre-order kunt plaatsen voor Battlefield 1. G2A was voor ons een logische volgende stap in ons assortiment om jou nóg meer keuze te bieden; het platform biedt uitkomst voor alle gamers, op welk platform dan ook.

Bovenop de reguliere game keys en items die op G2A van fellow gamers kunnen worden gekocht kan je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een aantal ‘random’ Steam game keys te kopen. Hierbij geldt dat je niet weet wat je krijgt, maar voor €1,99 voor 10 games vind ik dat je het avontuur wel kan aangaan.

G2A werkt net als Opwaarderen.nl samen met PayPal en biedt vaak leuke kortingsacties op nieuwe games. Om je ervan te verzekeren dat je geen miskoop doet biedt het platform G2A Shield. Daarmee ben je verzekerd m.b.t. bijvoorbeeld tweedehands game keys die niet blijken te werken.

Zoals je leest zijn wij erg enthousiast en zijn wij ons al aan het voorbereiden op de volgende weekly sale! De wekelijkse G2A sale gaat vrijdag 21 oktober van start: vergeet dus niet nu je G2A kaart te kopen via de knop hieronder.

 

G2A SHOP