Meer Clash Royale edelstenen krijgen?

18-05-2017

Wie kent het populaire spel niet… Clash Royale! Het gratis strategiespel die in de Play- en Apple store te downloaden is. Deze twee weken krijg je extra edelstenen bij Opwaarderen.nl! Edelstenen? Wat kan je daar eigenlijk allemaal mee doen? Dat lees je hier!

Clash Royale is één van de bekendste spelletjes die te spelen is op je telefoon. Het wordt ook wel een massively multiplayer online game genoemd (MMOG) en is sinds 2016 te downloaden. Het doel van Clash Royale is om zoveel mogelijk duels te winnen. Deze duels speel je tegen andere mensen online. Tijdens het spelen is het de bedoeling dat je aan het einde van de ronde meer kronen hebt dan je tegenstander. Lukt dit niet, dan verlies je het duel. Hoe meer trofeeën je wint, hoe sneller je in een hogere arena komt. Hier speel je tegen meer ervaren spelers.

Één van de manieren om sneller door het spel te komen, is het gebruik van de edelstenen. Deze zijn te vinden in verschillende schatkisten. Er zijn veel verschillende schatkisten: Gratis kist, Kroonkist, Zilveren kist, Gouden kist, Reuzenkist, Magische kist, Supermagische kist, Epische kist, Legendarische kist, Toernooi kist, Clankist en de Seizoenskist. Elke kist heeft een andere inhoud. Zo kan een ‘Kroonkist’ edelstenen bevatten. Een legendarische kist bevat 1 legendarische kaart en komt zelden voor in de winkel. Deze kost overigens 500 edelstenen (!)

Het komt erop neer dat je met een grote hoeveelheid edelstenen dus sneller verder komt in het spel. Daarom moet je van deze actie profiteren: ’Clash Royale Edelstenen Actie’. Je krijgt bij elke waarde extra edelstenen! Koop je een €15 Google Play card, dan krijg je 200 edelstenen extra (t.w.v. €2). Koop je een €25 Google card, dan krijg je zelfs 500 edelstenen extra (t.w.v. €5). Wil je helemaal profiteren van deze actie? Dan koop je een €50 Google code, want dan krijg je maar liefst 1.500 extra edelstenen (t.w.v. €12)!

Deze actie is geldig van 15-05-2017 tot en met 28-05-2017. Zodra je de code hebt gekocht moet je deze voor 28-06-2017 inwisselen om gebruik te maken van deze Clash Royale actie!

Google Play tegoed

Al onze kaarten zijn ook beschikbaar in de app! Download de app en koop je kaart.