iTunes kaart inwisselen? Onze tips voor december!

17-12-2018

Wanneer je tijdens de feestdagen een iTunes cadeaukaart ontvangt, kun je wel een aantal tips voor betaalde iOS apps gebruiken. De App Store biedt namelijk zoveel opties dat je door de bomen soms het bos niet meer ziet.

Forest (€ 2,29)

Wanneer je met je iTunes kaart deze productiviteitsapp koopt, zet je alvast een eerste stap richting de goede voornemens van 2019. Heb jij namelijk veel te vaak je smartphone vast en ben je daardoor afgeleid van belangrijke taken? Forest geeft je de motivatie om het apparaat weg te leggen door een boom te laten groeien. Zolang je je telefoon niet voor andere zaken gebruikt, groeit de boom. Op deze manier blijf je gefocust op taken die echt af moeten.

Day One (maandabonnement)

Iedereen heeft als kind wel eens een dagboek bijgehouden. Wanneer je later terug leest hoe hopeloos verliefd je was als 13-jarige of hoe boos je kon zijn op je ouders, besef je weer hoe leuk deze herinneringen zijn. De app Day One zorgt ervoor dat je vanaf nu elke dag een klein stukje schrijft en hier eventueel een foto bij plaatst, maar houdt ook bij waar je bent geweest. Het bewaren van deze herinneringen is betaald, maar daarvoor kun jij mooi je iTunes cadeaukaart inzetten.

Readly (maandabonnement)

Als je in de trein om je heen kijkt, zijn er veel meer medereizigers verdiept in hun smartphone dan dat zij een tijdschrift zitten te lezen. Het is natuurlijk soms ook helemaal niet handig om zo’n mooi blad mee te nemen. Readly biedt hiervoor de oplossing. Met jouw iTunes kaart kun je de eerste maand een proefabonnement aanschaffen en hiermee lees je onbeperkt allerlei nationale en internationale tijdschriften. De app is nog redelijk nieuw in Nederland, maar je kunt al bladeren in onder andere de Cosmopolitan, Men’s Health, Quote en Quest.

Waking Up (maandabonnement)

Mocht je deze decembermaand helemaal zen de feestdagen in willen gaan, dan is de app Waking Up misschien een goed idee. Dankzij de neurowetenschapper, filosoof en auteur Sam Harris krijg je namelijk elke dag een meditatieles. Daarnaast laat hij je eens goed nadenken over jezelf en jouw leven. Met een abonnement waar je elke maand bijna een tientje voor betaalt, is het wel een prijzige app, maar je kunt het natuurlijk altijd een paar weken proberen.

Wil je iemand anders blij maken met een betaalde app? Koop dan een Apple iTunes kaart en leg deze onder de kerstboom. Met zo’n cadeau maak je altijd een goede indruk!

Nog sneller opwaarderen? Download onze app: