iTunes kaart

Een iTunes kaart is leuk om cadeau te geven. Koop de iTunes kaart makkelijk online en ontvang binnen enkele minuten een code.

iTunes kaart kopen

€ 15€ 25 € 50€ 100 Zelf een bedrag invoeren

iTunes kaart kopen

Tegenwoordig kan je overal een iTunes kaart kopen. Maar gemakkelijker dan bij Opwaarderen.nl kan het niet! Bij ons krijg je de code gelijk in je email. Dan kan je het tegoed razendsnel inleveren in de iTunes of App Store. Om het extra makkelijk te maken hebben wij de kaarten gelinkt aan de Apple Stores waardoor je met één klik de kaart makkelijk inlevert! Koop gewoon vanuit je luie stoel, op je smartphone, tablet of computer met betaalmethoden als iDeal, creditcard, PayPal en zelfs per overboeking.

iTunes als cadeau

iTunes kaarten zijn het perfecte cadeau voor film, muziek of app fanaat. De kaart kunnen je vrienden of familie in de verschillende App Stores in wisselen, waardoor ze precies kunnen kopen wat zij leuk vinden! Nooit meer een miskoop; de leukste series, de nieuwste apps en muziek alles is te vinden! Mocht je iTunes cadeau doen aan mensen in het buitenland, dan moet je rekening houden met het feit dat de kaarten per land verschillen. De iTunes codes zijn namelijk locatie gebonden, omdat Apple in bijna elk land in Europa aparte overeenkomsten heeft moeten sluiten, vanwege de sterk variërende regelgeving met betrekking tot auteursrechten per Europees land. Je kunt geen Duitse iTunes cadeaukaart gebruiken in Nederland of andersom.

Wat kan ik met iTunes?

De App Store is gevuld met miljoenen apps. Voor een aantal apps moet je betalen en sommigen zijn gratis te downloaden. Om een betaalde app te downloaden heb je een tegoed nodig op je App Store rekening. Je zorgt ervoor dat de waarde van je kaart in je digitale portemonnee wordt ingelost en koopt daarmee de gewenste app. Verder is het mogelijk om games, muziek, films, boeken of een Apple Music abonnement aan te schaffen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor jou om je tegoed te gebruiken.

De iTunes Store is gevuld met de nieuwste muziek, series, films, podcasts en de leukste games! Je kunt niet alleen muziek, films en series kopen in de store maar je kunt ook je eigen collectie toevoegen aan je persoonlijke omgeving! Dan heb je altijd al je lievelingsmuziek en vermaak op zak zodat je nooit verveeld raakt.

Een Nederlandse Apple ID

De kaart die je online bij Opwaarderen.nl koopt is alleen te gebruiken in Nederland. Hierbij heb je een Nederlandse Apple ID nodig. Je kunt je aanmelden met hetzelfde Apple ID op meerdere apparaten zodat je altijd alle apps en je tegoed bij de hand hebt. Het tegoed is namelijk gekoppeld aan je Apple ID en daarmee kan je inloggen in alle stores.

De geldigheid van een iTunes kaart

Je bent niet verplicht om de kaart direct te gebruiken. Er zit namelijk geen vervaldatum aan verbonden. Je bepaalt dus zelf wanneer jij dit tegoed gebruikt en waarvoor je het gebruikt.

Inlever instructies

De kaarten inleveren is heel gemakkelijk! Je kunt gebruik maken van de link die Opwaarderen.nl je toestuurt in de email – simpelweg door erop te klikken – maar je kunt ook de instructies hieronder volgen.

Om in te wisselen:

  1. Open een van de Apple Stores
  2. Scrol in het volgende scherm naar beneden totdat je de button "Wissel in" ziet
  3. Klik of tik op de button
  4. Voer de code van de kaart in
  5. Het tegoed is opgewaardeerd!

De iTunes kaart 10 Euro is helaas niet meer beschikbaar: je kunt kiezen tussen de waardes € 15, € 25, € 25, € 50 en € 100. Klik hier voor variabele waardes tussen de € 15 en € 100!

Algemene informatie

Productinformatie