Romantische muziek 2016

15-8-2016

Ben jij verliefd? Heb je een vriend(in) of heb jij misschien een oogje op iemand? Dan is 21 augustus een datum om te noteren in je agenda. Waarom? Dan is het namelijk de “Dag van de Romantische Muziek”. Een prachtig excuus om je vriend(in) uit te nodigen en naar romantische muziek te luisteren op een mooie locatie.

Het is een dag voor jong en oud. Romantische muziek kent namelijk geen leeftijd! Op de 21ste wordt het park bij de Euromast in Rotterdam zelfs omgetoverd tot een decor voor de meest romantische dag van het jaar. Neem een kleed en een fles rosé mee (maar drink met mate..) en geniet van de romantische en klassieke muziek. Mocht je nou geen vriend(in) hebben, dan is het nu tijd om die persoon waarop je altijd al een oogje had uit te nodigen en samen aan een mooie toekomst te beginnen. “Be the casanova!”

Mocht je nou geen idee hebben van romantische muziek, maar wil je toch je vriend(in) willen uitnodigen binnenkort. Dan hebben wij hieronder alvast een kleine top 3 voor je gemaakt:

#1 Barry White “Can’t Get Enough of Your Love, Babe” 1974

#2 Phil Collins “You’ll Be In My Heart 1999

#3 John Legend “All Of Me” 2013

Natuurlijk zijn er nog veel meer romantische liedjes te vinden voor jong en oud. Een goed idee is om een afspeellijst te maken voor 21 augustus. Als je de romantische muziek wil streamen dan gebruik je daarvoor een Spotify Giftcard. Met een giftcard koop je Spotify Premium en wordt je niet gestoord door reclame. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je liedjes te kopen met een Apple card of Google Play card.

 

Koop je game tegoed!