PlayStation trends en spellen van 2020!

29-7-2020

Nieuwste PlayStation spellen

De PlayStation 4 is nog altijd een ontzettend krachtige console. De PlayStation 4 van Sony is misschien wel de beste console ooit gemaakt. Het kan zo zijn dat de PS4 deze titel over een paar jaar moet overdragen aan de PS5 die dit jaar moet uitkomen, maar dat is een zorg voor later. Nu speel je je PlayStation spellen gewoon nog op de reguliere PS4 (Slim) of op de meer geavanceerde PS4 Pro.

Er zijn tal van interessante nieuwe PlayStation spellen verschenen de afgelopen jaren: van Marvel's Spider-Man tot God of War. De lijst aan goede PlayStation spellen is bijzonder lang. Ook de nieuwste PlayStation spellen als ‘Ghost of Tsushima’ en ‘The Last of Us: Part 2’ zijn het noemen waard. Daarnaast zijn er nog veel meer nieuwe PlayStation spellen die dit jaar leuk zijn om te spelen.

Om jou op weg te helpen met de nieuwste PlayStation spellen hebben we een lijst samengesteld van onze favoriete PlayStation spellen voor 2020. Deze Playstation Games zijn al te koop, dus je kan ze gegarandeerd spelen! Ook vermelden we de nieuwste PlayStation spellen die nog niet zijn uitgebracht, maar waar je nog even geduld voor moet hebben.

PS4 Games 2020

Lijst onze favoriete PS4 games 2020:

  • Marvel’s Avengers
  • The Last of Us Part II
  • Ghost of Tsushima
  • Death Stranding

Lijst PS4 games 2020 die nog niet uit zijn gebracht:

  • Cyberpunk 2077
  • Nioh 2
  • DOOM Eternal
  • Persona 5: Royal
  • Resident Evil 3
  • Final Fantasy VII Remake

Marvel’s Avengers

Een van de nieuwste PlayStation spellen die is uitgekomen in 2020 is Marvel’s Avengers.

Marvel's Avengers is een meeslepend third-person action-adventure waarin een origineel, filmisch verhaal wordt gespeeld via een singleplayer- en multiplayer gameplay. In een toekomst waarin superhelden verboden zijn, moet de jonge Kamala Khan de Avengers opnieuw bij elkaar brengen om AIM te stoppen. Marvel's Avengers zet de spannende reis voort met nieuwe helden en een nieuw verhaal voor de ultieme Avengers-gamebeleving. Verzamel online een team van maximaal vier spelers, leer bizarre skills te beheersen, personaliseer jouw eigen superhelden en bescherm de aarde tegen steeds gevaarlijkere bedreigingen.

The Last of Us Part II

Ellie en Joel wonen samen in Jackson, Wyoming, nadat zij vijf jaar een gevaarlijke rondreis door de post-pandemische Verenigde Staten hebben gemaakt. In een ontwikkelende samenleving van overlevenden hebben ze een leven met liefde, vrede en stabiliteit. Terwijl er ook nog onwijs veel geïnfecteerde en wanhopige mensen zijn, blijft de saamhorigheid aan top. Op het moment dat een gewelddadige misdaad die vrede verstoort, gaat Ellie op een genadeloze reis om wraak te nemen op de schurken om haar verdriet doen te vergeten. Nadat ze de schurken om de beurt heeft opgespoord, wordt zij geconfronteerd met de wrede fysieke en emotionele gevolgen van haar daden.

Ghost of Tsushima

Aan het eind van de dertiende eeuw heeft het Mongoolse Rijk volledige landen vernield tijdens zijn strijd om het Oosten te veroveren. Het eiland Tsushima is de laatste gedeelte tussen Japan en een enorme Mongoolse strooptocht, die wordt geleid door de sluwe, meedogenloze generaal Khotun Khan. Nadat de eerste aanval van de Mongolen al een groot deel van het eiland heeft geruïneerd, is samoerai krijger Jin Sakai een van de laatste overlevenden van zijn groep. Hij is vastberaden om alles te doen voor zijn volk, om hen te beschermen en zijn thuis terug te winnen. Hij moet de tradities die hem gevormd hebben als krijger gebruiken om een nieuw pad te smeden, het pad van de Ghost – om een oorlog te voeren voor de vrijheid van Tsushima.

Death Stranding

De nieuwe buitengewone actie-avontuur game ‘Death Stranding’ is ontwikkeld door Hideo Kojima. Norman Reedus, Lindsay Wagner, Léa Seydoux en Mads Mikkelsen spelen de hoofdrollen in deze nieuwe Playstation game. In de toekomst zal de wereld beschadigd worden door buitenaardse krachten die de ‘Death Stranding’ genoemd worden. Op elke plek van de aarde zijn er wezens die de mensheid willen laten uitsterven. Onder andere Sam Porter Bridges gaat de strijd aan om de wereld weer in een veilige staat te brengen.

PS4 Games 2020 kopen?

Kan jij niet wachten om een van deze nieuwste PlayStation spellen te spelen? Koop dan snel je Opwaarderen.nl PlayStation kaarten. Zo kan je direct jouw nieuwste PS4 games 2020 spelen. Heel veel plezier met jouw nieuwste PlayStation spellen!