De mooiste Kerstoutfit koop je met je Zalando gift card!

7-12-2018

Webwinkel Zalando laat het Kerstfeest ook dit jaar niet zomaar voorbij gaan. Voor iedereen, jong of oud, is er wel een passende Kerstoutfit te vinden. En mocht je deze Kerst geen zin hebben in een nette jurk of strak zittend pak, dan heeft Zalando nog genoeg andere (foute) opties. Met de Kerstgedachte in het achterhoofd is dit natuurlijk ook het perfecte moment om een Kerstoutfit cadeau te geven. Lees snel verder voor wat Kerstige inspiratie!

Elegant Kerstjurkje

Voor een dame is een mooi jurkje tijdens de Kerstdagen nooit verkeerd. Zalando heeft een ruim aanbod zwarte, bordeaux rode en donkerblauwe jurken met glitters, kant of strikjes. Voor maar een paar tientjes is het al mogelijk zo’n elegante Kerstoutfit in huis te halen. Mocht je dit jaar meer on a budget zijn, dan kun je natuurlijk ook een jurkje uit de kast halen en deze opleuken met wat accessoires. Koop bij Zalando een leuk sjaaltje of een mooie riem, en je jurk ziet eruit als nieuw. Met een paar prachtige pumps of fijn zittende laarsjes eronder maak je je outfit helemaal af. Mocht je als dame echt geen fan zijn van jurkjes, dan heeft de webshop ook een ruim aanbod in kleurrijke damespakken, Kerstige jumpsuits of fijn zittende tops. En mocht iedereen jaloers zijn op je outfit, geef ze dan eens een Zalando gift card voor de feestdagen.

Klassiek Kerstpak

Voor de heren lijkt er misschien minder mogelijk te zijn, maar Zalando biedt zoveel mogelijkheden in nette Kerstkleding dat de keuzestress alsnog bij je zal toeslaan. Ook voor heren is een Zalando gift card daarom een uitstekend cadeau, bijvoorbeeld om een pak in een net iets andere kleur aan te schaffen. Groen of bordeaux rood staat namelijk ook het mannelijke geslacht erg mooi. Je kunt daarnaast mixen met verschillende materialen, zoals een trendy velvet jasje op een gestreepte pantalon. Of laat het jasje achterwege en trek over je overhemd een mooi vest aan! Met het overhemd kun je natuurlijk ook alle kanten op. Klassiek wit of bordeaux rood is altijd goed, maar kies eens voor een uitdagend printje. Maak de outfit af met nette schoenen of juist stoere sneakers, want bij Kerst kun je eigenlijk weinig fout doen.

Foute Kersttrui

Wanneer je na een gezellige Eerste Kerstdag de volgende ochtend opstaat, dan wil je waarschijnlijk niets liever dan een dag rondlopen in trui en joggingbroek. Ook voor deze Kerstoutfit is Zalando er voor je. Voor de dames zijn er truien met schattige pinguïns, Scandinavische printjes of foute teksten. Ook de mannen kunnen hun hart ophalen bij de foute kersttruien. Zo kunnen jullie op Tweede Kerstdag (of stiekem gewoon de hele vakantie) samen op de bank een fijne Kerstfilm kijken. Psst.. de beste Kerstfilms vind je hier!

Heb je inmiddels de kriebels gekregen om zelf een Kerstige outfit te bestellen bij Zalando? Of heb je nu juist inspiratie voor een leuk cadeau voor onder de boom? Wacht dan niet langer en bestel een Zalando cadeaubon om met Kerst je dierbare familieleden te zien stralen.