Direct toegang tot de beste zomerhits met een Spotify gift card!

2-5-2019

Reclame luisteren tussen de zomerhits van 2019 is vanaf nu echt verleden tijd. Kies voor onbeperkt muziek luisteren met een Spotify Premium account door een Spotify giftcard te kopen bij Opwaarderen.nl. Spotify Premium wordt gezien als de Netflix variant voor muziek. Waar je met een Netflix gift card onbeperkt naar de laatste films en series kan kijken, kun je met een Spotify gift card voor een klein bedrag per maand zowel nieuwe als oude zomerhits beluisteren. Jouw favoriete muziek in combinatie met een fijn drankje, lekkere barbecue en gezellige vrienden kan de zomer van 2019 niet meer verpesten. We geven je graag een aantal tips welke muziek je zeker moet draaien deze zomer. Voeg ze toe aan jouw muziek en vergeet niet jouw Spotify afspeellijst te delen met al jouw vrienden.

Nederlands trots op Spotify: Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha, Bizzey)

Dit nummer is een samenwerking tussen het Nederlandse dj-trio Kris Kross Amsterdam, de Nederlandse zangeressen Maan en Tabitha, en de Nederlandse rapper Bizzey. Spinnin’ Records heeft het nummer eind 2018 uitgebracht, precies op tijd om iedereen klaar te stomen voor een mooie zomer. Aangezien dit liedje dankzij de nummer 1-positie in de Nederlandse Top 40, Single Top 100 en Mega Top 50 regelmatig gedraaid zal worden op festivals en feestjes deze zomer, mag deze niet ontbreken in jouw zomerhits 2019.

High hopes (Panic! at the disco)

Wanneer je dankzij het kopen van een Spotify giftcard onbeperkt muziek kunt luisteren, zal ook dit nummer vaak worden afgespeeld. Dit liedje van Panic! at the disco werd al in mei 2018 uitgebracht, maar bereikte pas in november de hitlijsten. Het is daarom een perfect nummertje voor de zomerhits van 2019. Bovendien is de boodschap die wordt meegegeven ook erg inspirerend. Je moet je dromen najagen en jezelf niet laten afschrikken door het succes van anderen. Wanneer je je eigen pad volgt, dan kom je er wel. Dat is een goed gevoel om de zomer mee te beginnen.

One kiss (Dua Lipa, Calvin Harris)

Ook de oude zomerhits van vorig jaar kunnen in 2019 nog prima gedraaid worden. One kiss van Calvin Harris en Dua Lipa is zo’n nummer waarvoor je de heupen los kunt maken en je drankje aan de kant kunt zetten. En mocht je een groot fan zijn, dan zet je het nummer heerlijk op repeat, want dankzij Spotify Premium kun je onbeperkt muziek luisteren.

Dura (Daddy Yankee)

Daddy Yankee is een Puerto Ricaanse reggaeton-artiest, acteur, filmproducent en zakenman. In Nederland kennen we hem vooral van de nummers Despacito uit 2017 en Dura uit 2018. Deze nummers worden tijdens de zomers platgedraaid en verdienen dus ook zeker een plekje in de zomerhits 2019. Dankzij de koning van de reggaeton kun je dit jaar weer heerlijk dansen en (soort van) meezingen in het Spaans.

Échame la culpa (Luis Fonsi, Demi Lovato)

Het laatste nummer dat je zeker moet draaien zodra je onbeperkt muziek kunt luisteren, is ook een oude zomerhit. Ook deze Spaanstalige hit is misschien wat lastig mee te zingen, maar zorgt zeker voor losse heupjes. Of je draait hem tijdens een gezellige picnic of goede barbecue. Luis Fonsi en Demi Lovato zorgen er in ieder geval voor dat je het zomergevoel te pakken krijgt en dat je hoopt op eindeloze zomeravonden.

 

Je kunt deze zomerhits van 2019 en andere toffe nummers toevoegen aan een lijst, en deze afspeellijst op Spotify delen met al jouw vrienden. Zo ben je bij elk feestje verzekerd van dé zomerhits van 2019 en kan jouw zomer echt niet meer stuk. Bezoek dus snel Opwaarderen.nl om een Spotify giftcard te kopen en geniet vandaag nog van Spotify Premium.

Alternatieven voor de Spotify gift card

Wanneer je geen fan bent van Spotify, maar wel graag de laatste muziek wilt beluisteren, raden wij aan om eens een kijkje te nemen naar een iTunes gift card voor Apple of een Google Play gift card voor Android. Deze giftcards geven jou ook direct toegang tot de laatste hits en hebben soms exclusieve liedjes en artiesten die je niet zult terugvinden op Spotify. Sla dus snel je slag en ga de zomer tegemoet met de juiste vibes!