Steam Giftcards kopen

Kies de waarde van je Steam giftcard en ontvang na je betaling de code direct in je mail.

  • Code cadeau geven
  • Steam aankopen
  • Code inwisselen
  • Steam Giftcard

Steam Giftcard cadeau geven of zelf gebruiken

Natuurlijk is de Steam giftcard een welkom cadeau voor fervente gamers die regelmatig actief zijn via Steam. Maar je kunt de giftcard bijvoorbeeld ook benutten om je kinderen – of jezelf – te voorzien van een wekelijks of maandelijks afgebakend speeltegoed. Je kunt zoiets vergelijken met een prepaid sim-kaart voor je telefoon met een beperkt periodiek beltegoeden. Deze methode zorgt er ongetwijfeld voor, dat je de kosten van het gamen beter in de hand kunt houden.

Aankopen doen binnen Steam

Zodra je de code van je Steam giftcard hebt geactiveerd, wordt meteen je Steam-saldo opgehoogd. Vervolgens kun je allerhande verschillende aankopen gaan doen in de Steam Store. In deze digitale winkel vind je een zeer uitgebreide collectie games, variërend van MMO tot RPG en van strategie tot sportieve actie. Kortom gamers in alle soorten en maten ontdekken er gegarandeerd iets waarmee ze flink wat uurtjes zoet kunnen zijn. Je kunt je saldo ook gebruiken om updates of speciale edities aan te schaffen van games die je al eerder via Steam gedownload hebt. Tenslotte is het ook mogelijk om met het geld in je virtuele portemonnee aankopen te doen op de Steam Community Market. Daar vind je onder andere voorwerpen voor je favoriete spel, die je kunt ruilen tegen speeltegoed.

Steam code inwisselen

Om je Steam-code te activeren, open je Steam en log je in op je persoonlijke account. Klik vervolgens op 'Games' in het Steam-menu en kies daarna voor de optie 'Een Steam-portemonneecode inlossen'. Op het scherm wat dan verschijnt kun je je persoonlijke Steam-code invullen, waarna je de procedure afsluit door op 'Doorgaan' te klikken. Je kunt de code ook via de Steam-website activeren. Dat doe je in dat geval in de Steam Market.

Wat is een Steam Giftcard?

Een Steam giftcard kun je vergelijken met een reguliere cadeaubon. Het is echter geen papieren bon, maar een digitale variant. Met de code die op de digitale bon staat, kun je aankopen doen op op het Steam-platform. Je kunt daar onder andere software en games aanschaffen of je digitale portemonnee vullen met virtueel speelgeld.

Simpel en snel een Steam giftcard kopen

Wil je voor jezelf of iemand anders een Steam kaart kopen, dan heb je in dat geval de keuze uit kaarten met een waarde van 5, 10, 20, 30, 40 of 50 euro. Het bestelproces is erg eenvoudig. Geef je e-mailadres en je betaalwijze door en na een geslaagde betaling via onder andere iDEAL, PayPal, Creditcard, PaySafe Card of Sofort Banking verschijnt de Steam-code op je scherm. Daarnaast wordt deze code ook, samen met de digitale factuur, meteen naar je e-mailadres gestuurd. Zodra de code in je bezit is, kun je hem meteen gebruiken op het Steam-platform. Je kunt de code natuurlijk ook uitprinten en er op die manier zelf een papieren cadeaubon van maken.

*Deze kaart is geldig tot 1 jaar na aankoopdatum!
Deze code is te gebruiken in: Europa.

Samen gamen? Het liefst met Xbox Live Gold!
  • Klantenwaardering: 8,7
  • Snel opwaarderen met de app
  • Altijd iets extra's bij je bestelling
Opwaarderen.nl - Onderdeel van Alphacomm Digital Commerce - Copyright © 2000-2017