Lyca beltegoed

Lycamobile Prepaid opwaardeercode

Je ontvangt je opwaardeercode per e-mail en optionele SMS. Je beltegoed waardeer je daarmee gemakkelijk op bij je provider.

Prepaid

Bundels

Lycamobile Prepaid App

  • Nu nog makkelijker je Lyca beltegoed
   opwaarderen met de Lycamobile Prepaid App.

  • Download de Lycamobile app in:Meer informatie over Lyca beltegoed

Lyca beltegoed opwaarderen

Lyca beltegoed opwaarderen kan eenvoudig en snel via onze webwinkel. Wij hanteren de laagste prijzen en je maak daarnaast kans op leuke extra's. Ontdek hoe snel en makkelijk online opwaarderen kan zijn.

Lyca beltegoed kopen

Bel je met een Lyca beltegoed prepaid telefoon dan kan je goedkoop nationaal en internationaal bellen. Als je lyca beltegoed saldo niet meer toereikend kan je nieuw lyca beltegoed kopen in de supermarkt, belwinkel via een online opwaardering bij Opwaarderen.nl. Je krijgt dan een zogenaamde e-voucher met een beltegoed code, welke je kan gebruiken om via het servicenummer van Lyca het beltegoed bij te schrijven.

Lyca beltegoed houdbaarheid

Lyca beltegoed is onbeperkt mits je er vaker dan eens in de 6 maanden gebruik van maakt. Maak je langer dan 6 maanden geen gebruik van je lyca telefoon dan wordt het lyca beltegoed bevroren, je hebt dan nog 3 maanden om alsnog een opwaardering te doen. Wanneer je langer dan 9 maanden geen gebruik hebt gemaakt van het lyca beltegoed zal het geheel komen te vervallen en kan j niet langer gebruik maken van de diensten van lyca.

Meer informatie

 • Klantenwaardering: 8,7
 • Geen extra kosten
 • Snel opwaarderen met de app
 • Altijd iets extra's bij je bestelling
Opwaarderen.nl - Onderdeel van Alphacomm Prepaid Services B.V. Copyright © 2000-2014