KPN Prepaid

  KPN Prepaid opwaardeercode

  Je ontvangt je opwaardeercode per e-mail en optionele SMS. Je beltegoed waardeer je daarmee gemakkelijk op bij je provider.

 •  

  KPN €10

  Beltegoedcode

  Bestel

 •  

  KPN €15

  Beltegoedcode

  Bestel

 •  

  KPN €20

  Beltegoedcode

  Bestel

 •  

  KPN €30

  Beltegoedcode

  Bestel

KPN Prepaid App

  • Nu nog makkelijker je KPN beltegoed opwaarderen met de KPN Prepaid App.

  • Download de KPN app in:

Meer informatie over KPN Prepaid

KPN prepaid

Met KPN prepaid maak je gebruik van het stabiele netwerk van KPN en hetgemakt van prepaid bellen. Daarnaast kan je met KPN prepaid nationaal en internationaal bellen tegen scherpe prepaid tarieven.

Maak je reeds gebruik van KPN prepaid en wil je een online opwaardering doen, klikdan hier boven op "Opwaarderen". Wil je gaan bellen met een KPN prepaid simkaart, koop deze dan middels de bovenstaande knop "Bestellen".

KPN prepaid opwaarderen

Wil je jouw KPN prepaid opwaarderen dan kan dat heel eenvoudig dooreen prepaid beltegoed kaart te kopen in de winkel of online bijOpwaarderen.nl. Koop je nieuwe KPN prepaid beltegoed bij Opwaarderen.nl dan ontvang je een e-voucher met daarop de opwaardeer-code. Je kanvervolgens bellen met het gratis servicenummer van KPN om de opwaardering af te ronden.

 1. Bel met jeKPN prepaid telefoon naar 1244 en toets 9 om op te waarderen.
 2. Toets vervolgens de 15-cijferige beltegoed-code in wanneer hierom wordt gevraagd.
 3. Je KPN prepaid beltegoed in nu opgewaardeerd.

KPN prepaid bellen

Prepaid bellen via KPN prepaid is mogelijk als je in het bezit bent van een werkende KPN prepaid simkaart met een KPN telefoonnummer. Zo lang het beltegoed op je KPN prepaid simkaart voldoende is kan je prepaid bellen en sms-en. Is je KPN prepaid beltegoed (bijna) op dan kan je dit eenvoudig opwaarderen door KPN prepaid beltegoed te kopen op Opwaarderen.nl. Wanneer de opwaardering succesvol is voltooid kan je direct verder bellen en sms-en. Het KPN prepaid beltegoed is onbeperkt houdbaar mits je eens in de 6 maanden belt of een opwaardering doet.

KPN Prepaid Cadeau

Opwaarderen.nl bied je de mogelijkheid om vrienden en familie te versassen met en origineel prepaid cadeau. Je kan namelijk KPN prepaid versturen naar KPN prepaid gebruikers middels een leuke e-card. Zij ontvangen dan een persoonlijke e-card in hun mailbox met een KPN prepaid code van het door jouw geschonken bedrag.

Algemene informatie over KPN mobiel

Meer Clash Royale edelstenen krijgen?
 • Klantenwaardering: 8,7
 • Snel opwaarderen met de app
 • Altijd iets extra's bij je bestelling
Opwaarderen.nl - Onderdeel van Alphacomm Digital Commerce - Copyright © 2000-2017