iTunes kaart

Een iTunes kaart is leuk om cadeau te geven. Koop de iTunes kaart makkelijk online en ontvang binnen enkele minuten een code.

 •  

  iTunes Code voor € 15

  Giftcards

  Bestel

 •  

  iTunes Code voor € 25

  Giftcards

  Bestel

 •  

  iTunes Code voor € 50

  Giftcards

  Bestel

 •  

  iTunes Code voor € 100

  Giftcards

  Bestel

Opties

- Verkrijgbaar in bedragen van € 15, € 25, € 50 en € 100 en elke variabele waarde tussen € 15 en 100.
- Code bezorgd per e-mail.
- Compatibel met iTunes voor Mac of Windows.
- Terugzending of terugbetaling van iTunes Codes is niet mogelijk.


Alleen geldig in de Nederlandse iTunes Store.

Voorwaarden

Deze iTunes Code is uitsluitend inwisselbaar bij de iTunes Store voor Nederland. Om de code in te wisselen, heb je een iTunes-account nodig en dien je de licentie- en gebruiksvoorwaarden te accepteren. Om een account te openen, moet je 13 jaar of ouder zijn en woonachtig in Nederland. Content en prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van de werkelijke download. De code kan niet worden ingewisseld of retour worden genomen tegen contanten, kan niet worden ingeruild of worden gebruikt om andere waren te kopen, of gebruikt worden voor het verstrekken van iTunes-cadeaubonnen. Persoonlijke gegevens worden uitsluitend verzameld en gebruikt conform het privacybeleid van Apple, zie apple.com/nl/legal/privacy, tenzij anders vermeld. iTunes is niet verantwoordelijk voor verlies of schade voortvloeiend uit diefstal of verlies van de code of uit gebruik zonder je toestemming. Je wettelijke rechten blijven onverminderd bestaan. Niet voor werderverkoop. iTunes Codes worden uitgegeven en geleverd door Apple Distribution International. Kijk voor de volledige voorwaarden op apple.com/legal/itunes/nl/terms.html. Alle aankopen via de iTunes Store zijn uitsluitend bestemd voor rechtmatig persoonlijk gebruik. © 2017 Apple Distribution International. Alle rechten voorbehouden.

 •  
 •  
 • Wat kan ik met iTunes?
 • iTunes kopen

Zoals iedereen weet is de App Store gevuld met miljoenen apps. Voor een aantal apps moet je betalen en sommigen zijn gratis te downloaden. Om een betaalde app te downloaden heb je een iTunes kaart nodig. Je zorgt ervoor dat de waarde van je kaart in je digitale portemonnee wordt ingelost en koopt daarmee de gewenste app. Verder is het mogelijk om games, muziek, films, boeken of een Apple Music abonnement aan te schaffen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor jou om je tegoed te gebruiken. Het tegoed kan je gebruiken in de App Store, de iTunes Store, de iBooks Store en de Mac App Store.

Een Nederlandse Apple ID

Een iTunes kaart die je online bij Opwaarderen.nl koopt is alleen te gebruiken in Nederland. Hierbij heb je een Nederlandse Apple ID nodig. Gebruik je Apple ID op meerdere apparaten om het tegoed te kunnen gebruiken. Het tegoed is namelijk gekoppeld aan je Apple ID!

De geldigheid van een iTunes kaart

Je bent NIET verplicht om je iTunes kaart direct te gebruiken. Er zit namelijk geen vervaldatum aan verbonden. Je bepaalt dus zelf wanneer jij dit tegoed gebruikt en waaraan je het gebruikt.

Klik hier voor de iTunes opwaardeerinstructies

Een iTunes kaart online kopen via Opwaarderen.nl

Tegenwoordig kan je overal een iTunes kaart kopen. Toch is het veel gemakkelijker om deze online te kopen bij Opwaarderen.nl. Waarom? De code zit binnen één klik in je winkelmandje en wordt na betaling direct per e-mail geleverd. Het voordeel is dat je niet naar een supermarkt of tankstation hoeft te gaan om deze kaart aan te schaffen. Je koopt de iTunes code binnen één minuut via een smartphone, tablet of computer met betaalmethoden als iDeal of PayPal. Koop jij vaker? Dan is het handig om de Opwaarderen app te downloaden. Om deze digitale iTunes kaart in te wisselen moet je het volgende doen:

 1. Open de iTunes Store
 2. Scrol naar beneden en klik of tik op "Wissel in"
 3. Voer de 16-cijferige code in die hierboven staat vermeld

Een iTunes kaart van 10 euro is niet langer verkrijgbaar. Wel zijn de kaarten van € 15, € 25 en € 50 te koop bij Opwaarderen.nl.

iTunes kaart kopen in het buitenland

Je kunt iTunes natuurlijk altijd cadeau doen aan mensen in het buitenland, maar weet wel dat de iTunes kaarten per land verschillen. De iTunes codes zijn namelijk locatie gebonden, omdat Apple in bijna elk land in Europa aparte overeenkomsten heeft moeten sluiten, vanwege de sterk variërende regelgeving met betrekking tot auteursrechten per Europees land. Je kunt dus niet zonder omwegen een Duitse iTunes cadeaukaart gebruiken in Nederland of andersom.

Meer Clash Royale edelstenen krijgen?
 • Klantenwaardering: 8,7
 • Snel opwaarderen met de app
 • Altijd iets extra's bij je bestelling
Opwaarderen.nl - Onderdeel van Alphacomm Digital Commerce - Copyright © 2000-2017