iTunes kaart kopen – Probleemloos binnen enkele minuten!

Een iTunes kaart is leuk om cadeau te geven. Koop de iTunes kaart makkelijk online en ontvang binnen enkele minuten een code.

iTunes Code € 15
iTunes Code € 25
iTunes Code € 50

Opties

- Verkrijgbaar in bedragen van € 15, € 25 en € 50.
- Code bezorgd per e-mail.
- Compatibel met iTunes voor Mac of Windows.
- Terugzending of terugbetaling van iTunes Codes is niet mogelijk.


Alleen geldig in de Nederlandse iTunes Store.

Voorwaarden

Deze iTunes Code is uitsluitend inwisselbaar bij de iTunes Store voor Nederland. Om de code in te wisselen, heb je een iTunes-account nodig en dien je de licentie- en gebruiksvoorwaarden te accepteren. Om een account te openen, moet je 13 jaar of ouder zijn en woonachtig in Nederland. Content en prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van de werkelijke download. De code kan niet worden ingewisseld of retour worden genomen tegen contanten, kan niet worden ingeruild of worden gebruikt om andere waren te kopen, of gebruikt worden voor het verstrekken van iTunes-cadeaubonnen. Persoonlijke gegevens worden uitsluitend verzameld en gebruikt conform het privacybeleid van Apple, zie apple.com/nl/legal/privacy, tenzij anders vermeld. iTunes is niet verantwoordelijk voor verlies of schade voortvloeiend uit diefstal of verlies van de code of uit gebruik zonder je toestemming. Je wettelijke rechten blijven onverminderd bestaan. Niet voor werderverkoop. iTunes Codes worden uitgegeven en geleverd door Apple Distribution International. Kijk voor de volledige voorwaarden op apple.com/legal/itunes/nl/terms.html. Alle aankopen via de iTunes Store zijn uitsluitend bestemd voor rechtmatig persoonlijk gebruik. © 2017 Apple Distribution International. Alle rechten voorbehouden.

  •  
  •  
  • iTunes kaart cadeau geven
  • Wat kan ik kopen?

Wanneer geef je een iTunes cadeaukaart?

Ben je de verjaardag van een goede kennis vergeten en moet je per direct een cadeau aanschaffen? Geen paniek. Je hoeft je jas niet eens aan te trekken maar koopt gewoon online een iTunes cadeaukaart! Die heb je binnen minuten aangeschaft op Opwaarderen.nl en er komt zelfs geen postbode aan te pas.

De gelukkige ontvanger van een iTunes cadeaukaart krijgt een wereld aan cultuur binnen handbereik dankzij jou. iTunes cadeaukaarten zijn inwisselbaar bij alle Apple winkels; de iTunes Store, App Store, iBooks Store en de Mac App Store. De gedetailleerde instructies om een iTunes cadeaukaart aan te schaffen en het bijschrijven van het tegoed kan je vinden bij de iTunes opwaardeerinstructies.

Je hoeft niet eens een creditcard te bezitten om iTunes tegoed te kopen, want in aanvulling op de creditcard betaalmethode accepteert Opwaarderen.nl iDEAL, PayPal of handmatige overboekingen.

iTunes cadeaubonnen zijn ook heel handig om te geven tijdens personeelsfeestjes, op Valentijnsdag, als bedankje voor het babysitten, en natuurlijk tijdens de feestdagen. Omdat de ontvanger zelf bepaalt wat hij of zij koopt met het tegoed, is je cadeau altijd geslaagd!

Wat koopt de gelukkige ontvanger van de iTunes kaart?

Een iTunes cadeau kaart is voor iedereen een leuk cadeau. Je kan de kaarten inwisselen bij alle online winkels van Apple. Welke winkels zijn er precies:

iTunes Store/App Store

Downloads van muzieknummers, hele albums, hele afspeellijsten, speelfilms, documentaires, apps, games, boeken, muziekvideo’s, podcasts, betaalde content van musea en andere culturele instellingen, onderwijspodcasts.

iBooks Store

Deze winkel stap je binnen via het iBooks app. Je koopt er boeken voor op iPhone en iPad.

Mac App Store

The Mac App Store is de App Store voor iPad, iPhone en iPod touch. Je vindt er apps, games, muzieknummers, albums, afspeellijsten, films, boeken, muziekvideo’s, podcasts, betaalde content van musea en andere culturele instellingen, onderwijspodcasts en ook heel veel gratis downloads.

iTunes kaart kopen in het buitenland

Je kunt iTunes natuurlijk altijd cadeau doen aan mensen in het buitenland, maar weet wel dat de iTunes kaarten per land verschillen. De iTunes kaarten zijn namelijk locatie gebonden, omdat Apple in bijna elk land in Europa aparte overeenkomsten heeft moeten sluiten, vanwege de sterk variërende regelgeving met betrekking tot auteursrechten per Europees land. Je kunt dus niet zonder omwegen een Duitse iTunes cadeaukaart gebruiken in Nederland of andersom. Dit euvel is eventueel te verhelpen door een tweede, buitenlandse iTunes account aan te maken.

Super Mario Run voor Android beschikbaar!
  • Klantenwaardering: 8,7
  • Snel opwaarderen met de app
  • Altijd iets extra's bij je bestelling
Opwaarderen.nl - Onderdeel van Alphacomm Digital Commerce - Copyright © 2000-2017