Op zoek naar een iTunes card?

iTunes cards kan je gebruiken voor veel verschillende dingen! Koop er snel eentje en ervaar het zelf!

iTunes Code € 15
iTunes Code € 25
iTunes Code € 50

Opties

- Verkrijgbaar in bedragen van € 15, € 25 en € 50.
- Code bezorgd per e-mail.
- Compatibel met iTunes voor Mac of Windows.
- Terugzending of terugbetaling van iTunes Codes is niet mogelijk.


Alleen geldig in de Nederlandse iTunes Store.

Voorwaarden

Deze iTunes Code is uitsluitend inwisselbaar bij de iTunes Store voor Nederland. Om de code in te wisselen, heb je een iTunes-account nodig en dien je de licentie- en gebruiksvoorwaarden te accepteren. Om een account te openen, moet je 13 jaar of ouder zijn en woonachtig in Nederland. Content en prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van de werkelijke download. De code kan niet worden ingewisseld of retour worden genomen tegen contanten, kan niet worden ingeruild of worden gebruikt om andere waren te kopen, of gebruikt worden voor het verstrekken van iTunes-cadeaubonnen. Persoonlijke gegevens worden uitsluitend verzameld en gebruikt conform het privacybeleid van Apple, zie apple.com/nl/legal/privacy, tenzij anders vermeld. iTunes is niet verantwoordelijk voor verlies of schade voortvloeiend uit diefstal of verlies van de code of uit gebruik zonder je toestemming. Je wettelijke rechten blijven onverminderd bestaan. Niet voor werderverkoop. iTunes Codes worden uitgegeven en geleverd door Apple Distribution International. Kijk voor de volledige voorwaarden op apple.com/legal/itunes/nl/terms.html. Alle aankopen via de iTunes Store zijn uitsluitend bestemd voor rechtmatig persoonlijk gebruik. © 2017 Apple Distribution International. Alle rechten voorbehouden.

  •  
  •  
  • Ideale momenten
  • iTunes Giftcard

Goede momenten om een iTunes giftcard cadeau te doen

Geef een iTunes giftcard tijdens personeelsevenementen, de feestdagen, examenfeestjes, Valentijnsdag, of als bedankje. iTunes giftcards zijn inwisselbaar bij de iTunes Store, de App Store, de iBooks Store en de Mac App Store (voor iPad en iPhone).

iTunes Store/App Store

Downloads van muzieknummers, hele albums, hele afspeellijsten, speelfilms, documentaires, apps, games, boeken, muziekvideo’s, podcasts, betaalde content van musea en andere culturele instellingen, onderwijspodcasts.

iBooks Store

Deze winkel stap je binnen via het iBooks app. Je koopt er boeken voor op iPhone en iPad.

Mac App Store

The Mac App Store is de App Store voor iPad, iPhone en iPod touch. Je vindt er apps, games, muzieknummers, albums, afspeellijsten, films, boeken, muziekvideo’s, podcasts, betaalde content van musea en andere culturele instellingen, onderwijspodcasts en ook heel veel gratis downloads.

iTunes Giftcard in het buitenland

Je kunt iTunes giftcards altijd cadeau doen aan mensen in het buitenland, maar weet wel dat de iTunes kaarten per land verschillen. De gift cards zijn namelijk locatiegebonden, omdat Apple in bijna elk land in Europa aparte overeenkomsten heeft moeten sluiten, vanwege de sterk varierende regelgeving met betrekking tot auteursrechten per Europees land. Je kunt dus niet zonder omwegen een Duitse iTunes cadeaukaart gebruiken in Nederland of andersom. Dit euvel is eventueel te verhelpen door een tweede, buitenlandse iTunes account aan te maken.

iTunes giftcard - koop ‘em online en maak iemand blij!

Wie iemand blij wil maken en er eigenlijk weinig tijd voor heeft, koopt snel online een iTunes giftcard op Opwaarderen.nl. Zowel mensen die je goed kent als oppervlakkige kennissen verras je op de juiste manier met een iTunes giftcard, want de gelukkige bepaalt namelijk zelf hoe hij of zij het tegoed gaat gebruiken. Of er nou een boek van gekocht wordt, een game, muziek, of een speelfilm, de keuze is geheel aan de ontvanger. Dat maakt een iTunes giftcard altijd een geslaagd cadeau!

Door iTunes giftcards online te kopen elimineer je de postbode geheel, dus als je in tijdnood zit is deze oplossing perfect. De gedetailleerde instructies om een iTunes cadeaukaart (>/itunes/kaart) aan te schaffen en stap-voor-stap beschrijvingen staan bij de iTunes opwaardeerinstructies.

Super Mario Run voor Android beschikbaar!
  • Klantenwaardering: 8,7
  • Snel opwaarderen met de app
  • Altijd iets extra's bij je bestelling
Opwaarderen.nl - Onderdeel van Alphacomm Digital Commerce - Copyright © 2000-2017