Steam Gift Card

Kies de waarde van je Steam Gift Card en ontvang na je betaling de code direct in je mail.

Wat is een Steam gift card?

Een Steam gift card is een cadeaubon die je kunt gebruiken op het Steam platform. De digitale cadeaubon kan worden ingewisseld voor verschillende software, games en spel attributen. Wanneer je de bon inwisselt in je Steam account wordt je digitale portemonnee gevuld met speelgeld, dat kan je dan overal aan uitgeven binnen het Steam platform!

Simpel en snel een Steam gift card kopen

Wil je voor jezelf of iemand anders een Steam card kopen? Dat kan makkelijk en snel; je kunt kiezen uit verschillende kaarten met een waarde van 5, 10, 20, 25, 30, 50, of 100 euro. Het bestelproces is snel en eenvoudig. Binnen 3 stappen kan je betalen met iDEAL, PayPal, Creditcard, Paysafecard of zelfs per overboeking. De Steam card wordt dan gelijk verstuurd naar je email adres, samen met je digitale factuur. De code die bij de kaart hoort kan je meteen gebruiken op het Steam-platform. Je kunt de code natuurlijk ook uitprinten en er op die manier zelf een papieren cadeaubon van maken.

*Deze kaart is geldig tot 1 jaar na aankoopdatum!

Deze code is te gebruiken in: Europa.

Steam gift card inwisselen

Om je Steam-code te activeren, log je eerst in met je persoonlijke account op Steam. Vervolgens klik je op 'Games' in het menu en daarna kies je voor de optie 'Een Steam-portemonneecode inlossen'. Op het scherm wat dan verschijnt kun je de code die bij de Steam kaart hoort invullen, waarna je op 'Doorgaan' moet klikken. Dan is het tegoed gelijk aan je digitale portemonnee toegevoegd! Je kunt de code ook via de Steam-website activeren. Dat doe je in dat geval in de Steam Market.

Steam card cadeau geven of zelf gebruiken

Natuurlijk is de Steam card een welkom cadeau voor fervente gamers, dankzij de ruime keuze binnen het Steam-platform kan je bijna elke game spelen. Je kunt de giftcard ook gebruiken om je kinderen – of jezelf – wekelijks of maandelijks te voorzien van een afgebakend speeltegoed. Zo kan er nooit meer worden uitgegeven dan je lief is. Dit kan je vergelijken met een prepaid simkaart voor je telefoon met een beperkt periodiek beltegoeden. Deze methode zorgt er ongetwijfeld voor, dat je de kosten van het gamen, of de kosten van je kinderen op het Steam platform beter kunt controleren.

Aankopen doen binnen Steam

Zodra je de code van je Steam card hebt geactiveerd, wordt meteen je saldo opgehoogd. Vervolgens kun je verschillende aankopen doen in de Steam Store. In deze digitale winkel vind je een zeer uitgebreide collectie games, variërend van MMO tot RPG en van strategie tot sportieve actie. Eigenlijk kunnen alle gamers in alle soorten en maten hier terecht. Ook is het platform uitermate geschikt om leuke game ontdekkingen te doen, en games te spelen die je anders niet tegen zou komen. Je kunt het saldo ook gebruiken om updates of speciale edities aan te schaffen van games die je al eerder via Steam gedownload hebt. Tenslotte is het ook mogelijk om met het geld in je virtuele portemonnee aankopen te doen op de Steam Community Market. Daar vind je onder andere voorwerpen voor je favoriete spel, die je kunt ruilen tegen speeltegoed.

Algemene informatie

Productinformatie