Facebook Gift card

Wil je items of games kopen op Facebook maar heb je geen creditcard? Koop dan nu een Facebook Gift Card en wissel deze in op je Facebook account. Je kunt je Gift card bij Opwaarderen.nl betalen met iDEAL en PayPal, dus je hebt geen creditcard nodig. Na het inwisselen van je Facebook code wordt het tegoed op je Facebook account opgewaardeerd. Met dit tegoed kun je games en in-games kopen en jou favoriete game verder spelen. Ken jij iemand die graag Facebook games speelt, dan is de Facebook Gift card het ideale cadeau! Waar wacht je nog op?

Welke games zijn er?

Wil je weten welke games je kunt spelen met de Facebook Gift card? Ga dan naar de website van Facebook: www.facebook.com/gamecards en klik rechts onderin op ‘App Centre bezoeken’. Er is veel keuze! Veel plezier met je game!

Facebook code inwisselen

Het is heel erg simpel om je Facebook code in te wisselen. In drie stappen ben je klaar en kun je je Facebook game verder spelen. Volg de onderstaande stappen om een Facebook code in te wisselen.

Saldo checken

Je kunt je Facebook gamecard saldo checken via de volgende link: www.facebook.com/gamecards. Kink op het linkje ‘saldo checken’ en voilà. Overigens kan dit ook via je eigen facebookpagina via ‘betalingen’.

Nog vragen?

Ga naar de website www.facebook.com/gamecards en ga naar het helpcentrum indien er iets mis is met je code of het niet lukt om je tegoed op te waarderen.

*Deze kaart is geldig tot 1 jaar na aankoopdatum!
Deze code is te gebruiken in: Europa.

Algemene informatie