Super Mario Run - Met een iTunes code speel jij het hele spel!

15-12-2016

Het is eindelijk zover, een Mario spel voor op je iPhone of iPad! Hou de App store in de gaten voor de release! Voor Android wordt het spel komend jaar verwacht.

Nintendo komt met een nieuw Mario spel dat je met 1 hand kunt bedienen. Super Mario Run.

Mario rent automatisch door de levels heen, aan jou de uitdaging om Mario te laten springen om zo hindernissen te ontwijken en vijanden te verslaan.

Er zijn 3 verschillende game-plays beschikbaar met ieder zijn eigen uitdagingen:

Wereldreis
Princes Peach is ook weer van de partij; red haar uit de klauwen van Bowser. Speel in 6 verschillende werelden 24 splinternieuwe levels in grotten, spookhuizen, luchtschepen en meer..

Toad-race
Laat je beste Mario “moves” zien aan de Toads en versla je tegenstanders om zoveel mogelijk munten te verzamelen. Daag je vrienden uit of speel tegen andere speler uit de wereld. Verdien Racetickets met het voltooien van werelden of speel minigames in het koninkrijk om aan de Toad-races mee te doen.

Mijn koninkrijk
Verzamel zoveel mogelijk munten en Toads en bouw daarmee je eigen koninkrijk. Creëer je unieke imperium met gebouwen en voorwerpen die je krijgt van de Toads die je tijdens de Toad-race game-play hebt verzameld.

De eerste 3 levels zijn gratis te spelen, maar wil je gebruik maken van alle functies dan kan je in de app aankopen doen.
Het spel zelf, met alle game-plays en extra’s, kost maar €9,99.

Durf jij het aan een nieuwe uitdaging met Mario?!
Koop een een iTunes code om het spel nog beter te spelen!

 

Apple iTunes tegoed

App Store & iTunes Card van € 15

App Store & iTunes Card van € 25

App Store & iTunes Card van € 50

App Store & iTunes Card van € 100