Nieuwe PDF cadeauverpakking thema’s!

24-4-2019

Een persoonlijk cadeau nodig? Daar hebben wij de ideale oplossing voor! Op onze site kon je al langer een persoonlijke cadeaukaart laten maken, maar nu hebben wij prachtige nieuwe aanpassingsopties toegevoegd.

De digitale cadeaukaart is perfect voor iedere gelegenheid! In een handomdraai maak je een gepersonaliseerde PDF cadeaukaart die je daarna eenvoudig kan delen. Voeg eerst een persoonlijke boodschap toe en kies daarna een leuke bijpassende achtergrond. Zo zijn er bijvoorbeeld achtergronden voor Pasen, Kerstmis en verjaardagen, maar ook achtergronden die perfect zijn voor je vriend(in)! De kaart is dus aan te passen voor iedere gelegenheid. Als je een cadeaukaart wilt maken, druk je bij het gewenste product op de knop "Als cadeau bestellen".

Het maken van de kaart gaat overigens erg gemakkelijk. Na het schrijven van een persoonlijke boodschap en het kiezen van een achtergrond hoef je enkel nog te betalen! Nadat je je e-mailadres hebt ingegeven en de betaling is voltooid krijg je de cadeaukaart naar je e-mailadres gestuurd. Vervolgens hoef je de cadeaukaart alleen maar te delen met de gelukkige. Je kunt het cadeau ook direct sturen naar het e-mailadres van je vriend of vriendin. Snel en eenvoudig, maar toch ook persoonlijk!