De beste games uit de App store voor op je mobiel!

11-05-2017

Het blijft lastig om op de hoogte te blijven van alle nieuwe games in de App store. Wij geven tips voor leuke iOS games!

Hitman Sniper (vanaf 17 jaar)

Het is dan officieel geen nieuw spel, maar het blijft spannend! De opvolger van Hitman: Go is toch een tikkeltje anders dan het origineel. Geen pionnen meer bewegen over het bord maar echt door het vizier kijken van het geweer van de Hitman. Je wordt echt de Sniper die vanaf een afstand je doelwitten treft. Het spel wordt nog uitdagender gemaakt door te moeten afwisselen tussen punten scoren en headshots maken. Vanaf 17 jaar omdat het natuurlijk wel een tikkeltje violent is.

Minecraft: Pocket Edition

Minecraft Pocket Edition heeft eigenlijk geen introductie meer nodig; het is al sinds de eerste release één van de populairste spellen voor iOS. Door de verschillende werelden kan je ervoor kiezen om rustig te bouwen (Creative mode) of om een basis te bouwen om de monsters die ’s nachts rondzwerven te weren. Verder kan ook nog in multiplayer mode spelen; via wifi met je vrienden naast je, online door verbinding te maken met een server en straks ook met Minecraft Realms! Een spel zonder einde waar jij je eigen plezier kunt creëren.

Blyss

Het basismechanisme van Blyss is heel simpel. Elk level begint met een klein raster met verschillende stenen met 1 or 2 stippen. Door stenen te verbinden wordt de waarde van de bestaande stenen steeds met 1 punt verminderd. Het doel van het spel is om de waarde van alle stenen tot 0 te brengen. Klinkt alle vrij simpel toch? Het spel blijft toch uitdagend omdat je moet zorgen dat je jezelf niet in een hoekje werkt en het raster in z’n geheel moet kunnen blijven gebruiken. De pastelkleurtjes en het simpele gameplay maakt dit een heerlijke afleiding.

Heb jij net als ik de smaak te pakken? Wil jij net als ik helemaal tot rust komen met Blyss of de perfecte moord plegen met Human Sniper? Koop snel een iTunes kaart en speel mee.

Apple gift card (voorheen iTunes tegoed)

Apple gift card van € 15

Apple gift card van € 25

Apple gift card van € 50

Apple gift card van € 100

Al onze kaarten zijn ook beschikbaar in de app! Download de app en koop je kaart.

Opwaarderen voor iPhoneOpwaarderen voor Android