Films kijken met Google Play: dat doe je zo!

7-2-2019

Heb je de streamingdiensten Netflix en Videoland inmiddels helemaal uitgespeeld of ben je gewoon op zoek naar een ander aanbod van films? Neem dan eens een kijkje bij Google Play Films. Het aanbod van Google Play bestaat namelijk niet alleen uit apps en spelletjes, maar ook uit films die je voor een leuk bedrag kunt huren of kopen. Met een Google Play cadeau code regel je razendsnel films als A Star is Born, Venom en Mamma Mia: Here We Go Again. Dat betekent dat je de nieuwste films gewoon vanaf de bank kunt bekijken. Hoe Google Play Films werkt? Dat leggen we graag aan je uit.

Stap 1: Zoek jouw favoriete film op in de Google Play Films

Het aanbod aan Google films is enorm! Gelukkig kun je het jezelf wat makkelijker maken door alleen naar de meest populaire films te kijken of te filteren op genre. Kies bijvoorbeeld eens voor een spannende horrorfilm of juist voor een interessante documentaire. Het aanbod van Google films bestaat uit zowel recente films als films die al wat jaren meegaan. Wanneer je een leuke film hebt gevonden, kun je op de filmpagina zelf de prijzen voor het huren en kopen vinden, net zoals wat meer informatie over de film en recensies van andere Google-gebruikers.

Stap 2: Schaf een Google Play cadeaucode aan

Een veilige manier om te betalen voor jouw uitgekozen Google film is met de Google Play giftcard van Opwaarderen.nl. Je kunt voor Google Play Films kiezen uit verschillende bedragen en zodra je de gift card hebt betaald, ontvang je de code direct in jouw e-mail. Dit geldt trouwens ook voor onze Netflix cadeaukaarten. Bovendien kun je jouw Google Play gift card ook gebruiken voor de aanschaf van een goed e-boek of audioboek uit de Google Play Store.

Stap 3: Voeg de Google Play cadeaucode toe aan jouw account

Het zal niet lang meer duren voordat jij jouw favoriete film kunt gaan bekijken. Je hoeft alleen nog maar de net ontvangen code toe te voegen aan jouw account en te kiezen of je de Google Play film gaat huren of kopen. Wanneer je een Google Play film huurt, heb je 30 dagen de tijd om de film te starten en 48 uur om de film af te kijken zodra deze is gestart. Natuurlijk wil je jouw Google film gewoon in één keer bekijken, maar mocht er onverwachts iets tussen komen, dan is dat geen probleem. Wanneer je een Google Play film koopt, dan heb je altijd toegang tot de film en zit je niet vast aan bovenstaande tijdslimieten. Dat is handig wanneer je jouw Google Play film vaker wilt bekijken.

Stap 4: Bekijk de Google Play film

Nu je gemakkelijk de Google film hebt betaald met een giftcard van Opwaarderen.nl, kun je eindelijk gaan kijken! Pak lekker een grote bak popcorn of een krakende zak chips, en geniet van jouw favoriete Google Play film op televisie, tablet of telefoon. De Google films zijn namelijk op alle apparaten via jouw Google account te bekijken. Met Google Play Films zul je je dus nooit meer vervelen, waar je ook bent. Welke Google films ga jij bekijken?