iTunes kaart inwisselen? Onze tips voor januari!

14-1-2019

In het nieuwe jaar nemen we onszelf van alles voor: meer tijd voor vrienden maken, minder stress door werk en vaker naar de sportschool gaan. Veel nieuwe apps kunnen je hierbij helpen. Er zijn in januari namelijk weer genoeg handige en leuke apps waarvoor jij je app store tegoed wel wilt inzetten.

RouteReg (€ 6,99)

Ben je veel onderweg voor je werk en ben je het zat om elke keer handmatig de kilometers bij te houden? RouteReg is dé oplossing. De app herkent zogenaamde “hotspots”, is te bedienen vanaf meerdere apparaten en kan zelfs je voertuig detecteren met Bluetooth. RouteReg mag dus zeker niet ontbreken bij deze handige iTunes apps van januari.

Seven Minute Workout (maandabonnement)

Misschien hoort de Seven Minute Workout niet per se tot de leuke apps, maar effectief is hij zeker wel! Zet je iTunes kaart in voor een maandabonnement en sport er elke dag zeven minuten op los. Zonder speciale uitrusting kun je de strijd tegen je vrienden aan gaan en 2019 fit beginnen.

Streaks (€ 5,49)

Heb je moeite met het aanleren van goede gewoontes? De app Streaks zal je hier in 2019 bij helpen. Je kunt namelijk tot twaalf taken toevoegen die je dagelijks wilt uitvoeren, met als doel een reeks op te bouwen. Denk hierbij aan genoeg water drinken, een workout doen of een rondje lopen. Streaks is onmisbaar in deze lijst met interessante iTunes apps van januari.

Buddy (maandabonnement)

Een nieuw jaar biedt ook nieuwe kansen om goed met je geld om te gaan en flink te sparen voor een welverdiende vakantie of nodige verbouwing. De app Buddy helpt je met het opstellen van een budgetplan dat bij jou past, zodat je meer inzicht krijgt in je financiën en meer overhoudt.

Mocht je voor deze iTunes apps van januari geen tegoed meer over hebben, dan kun je heel makkelijk bij ons een Apple kaart kopen. Binnen enkele minuten heb jij dan een gloednieuwe app op je smartphone staan.

Download onze app om nog sneller op te waarderen

Opwaarderen voor iPhoneOpwaarderen voor Android